olika hårfärger

Ja som ni ser har jag haft många olika hårfärger.. mycket mer än det här men hittade inte bilder på allt jag haft. Men vad tycker ni än så länge, vilken passar jag bäst i?
1.

2.

3.

4.

Nu ska jag sussa, godnatt på er!

Börja sälja?

Ja vad tycker ni, jag gör dom här själva i olika färger, funderar på att börja sälja dom här på bloggen, så får ni själva bestämma vilka färger ni vill ha? hm.. Det var bara en tanke. Vad säger ni, något ni skulle tycka om? För er som inte ser vad det är så är det sånna man använder när man sover. Pussa

Framsida                                                                            baksida

grattis team hanna

Hanna vann körslaget! Jag tycker att det var bra. Om man skulle rösta på körledaren skulle jag utan tvekan rösta på Erik, han är så charmig men om man ska tänka körmässigt så tycker jag faktiskt att Team Hanna var bäst ikväll! Vad tycker ni om det? Blev riktig vaniljglass med hemma gjord chokladsås till körslaget.
 
(jag gör faktiskt annat än att äta även om det inte verkar så)

I've got candy

Yammi yammi! Mama och dada kom preics hem med massa glass och godis, precis vad jag behöver. Eller inte behöver men vill ha. Nej nu ska jag slänga mig framför tv:n och slappa hela kvällen, körslaget börjar ju snart också. Vilka hejar ni på i körslaget? Ha en mysig lördagskväll pussa!

what a dress!

Åh vilken chicken jag är! Jag hittade en grymt snygg jeans klänning idag på gina tricot men köpte den inte. Dessutom fanns det bara en kvar i storlek 32 och då är det klart att man köper den?! Men icke sa nicke jag fegade ur och köpte den inte.. Aja nu har jag iallafall kvar en massa pengar, men ändå. Tänk så snygg den skulle vara till ett par bruna gladiator eller pumps och en brun liten väska, attans!
 

Dagens köp

Dagen idag blev inte riktigt som planerat, ingen bio eller middag eftersom det hände lite saker. Men det blev iallafall lite shopping för min del. Hittade flera saker som jag gillade men köpte bara två, tänkte för en gång skull inte göra av med alla mina pengar på en å samma dag. Här är de sakerna som fick följa med mig hem:

Oversizetröja från hm 149:- och ett par snygga jeans leggins från gina tricot 299:-
billigt och bra.

dagens outfit


Vit trekvart- Hm
Svart väst- Hm
Jeans- Ginatricot
Väska- Åhlens

090131

Godmorgon snyggingar!
Idag blev jag väckt på ett härligt sett, telefonen ringde 08.50 tack isabelle.. haha. Har precis fixat färdigt mitt hår och nu ska jag snart ut på en promenad med China. Idag blir det shoppa, fika och bio med Isabelle. Men nu kissar China snart på sig! Men vi hörs senare ikväll, pusspuss

hennes & mauritz

Hm, hennes eller hennes & mauritz som det egentligen heter har faktiskt riktigt snygga kläder, väskor och framför allt så har dom börjat tagit in en hel del snygga skor. Imorgon blir det shopping och jag ska helt klart ta en tur på Hm, dock har dom anorlunda storlekar på sina skor jämfört med vanliga skoaffärer.

pusspuss

Tips till er

För er som tycker om fransväskor, så har jag lagt upp bilder och priser på olika väskor från olika affärer. Här har ni mina tips på dom still fulla fransväskorna. Vad tycker ni, gillar ni dom?

1,2,3,4 jag e en partymyra

1. Jag har tänkt att jag ska börja sola en eller två dagar i veckan. Vill verkligen få lite färg på kropp och ansikte, ibland känner jag mig verkligen så blek så  jag undrar om jag lever eller inte. Dessutom trivs jag inte med foundation och puder men använder det för att slippa se ut som snövit.
 
2. Har även tänkt att snart ta hål i naveln igen, saknar mitt fina lilla smycke som brukade klä min navel så sött. Var tvungen att ta ut min navelpiercing för några månader sedan eftersom att den var snett tagen och gick rakt igenom men nu har det läkt och jag är taggad för en ny!
 
3. Mina naglar. Ja jag måste verkligen göra något fint utav dom. Vet att alla säger att dom som spelar gitarr inte kan ha snygga naglar men jag ska allt bevisa att vi gitarrister kan ha minst lika snygga som alla andra, så det så!
 
4. Jag måste börja träna. Jag har ju börjat träna dans igen vilket är toppen bra för mig och min lilla kropp men jag känner att jag ändå behöver träna lite till, men det räcker nog med ett par promenader i veckan. Ska dessutom börja gå till och från skolan, det blir ungefär 40 minuters promenad om dagen, not bad!
 

Vad tycker ni? låter inte det här bra så feel free to complain men jag tycker det låter riktigt nice!

300 läsare nu!

Herregud! Hela 300 unika besökare just nu! Åh så glad jag är, yäyäyäy!
Sitter som sagt och kollar på let's dance nu men det är för tillfället reklam så jag tog fram gitarren och sitter och plingar på den lite. Föresten vem hejar ni på i Let's dance?

En fråga jag fick tidigare idag var så som "vad heter du på playahead?": Jag använder inte playahead längre, det var ett tag sen. Använder facebook istället en mycket mognare sida enligt mig! :)

puss och kram

Let´s die?

Hello gorgeous!
Sitter och pratar med söta Isabelle som ritar av sin katt haha. Ska snart kolla på let´s dance or should I say let´s die? Alla deltagare verkar ju skada sig som är med där, hmm.. oj nu börjar det visst! Puss

statestiken går uppåt


Åh så roligt, klockan är bara fyra och jag har redan lite över 200 besökare! roligt roligt, mycket roligt :)

pizza till frukost

OH NO! Jag har börjat hosta riktigt mycket, usch vad jobbigt och kliar i halsen gör det också. Jag vill inte vara sjuk längre, vill vara frisk. Får bara hoppas på det bästa. Helgen blir lugn. Idag blir det myskväll med mama och dada, vi ska kolla film och äta tacos, yam yam. Imorgon ska jag vara med Isabelle, gå på bio och gå i lite affärer tror jag och på söndag blir det att vara med världens bästa albin en stund och sen plugga. Men ska faktiskt plugga lite nu också, matte blir det! Trevlig fredag på er. Puss

Kl 9.00, blev oxfilé pizza med bearniesås till frukost för mig och Isabelle!

090130

Godmorgon
Äntligen Fredag! Fast veckan har i sig gått riktigt fort men det kanske är för att jag för den mesta delen legat hemma och sovit. Men otroligt skönt med Fredag iallafall. Har bara tre lektioner också, engelska, mm tid (redigeramusikvideon) och fotbollstunering. Men jag får  ju inte vara med på tuneringen eftersom att jag är sjuk *suck*. Hoppas jag får gå hem skulle vara lovely!
Nu måste jag klä på mig och äta frulle, ha en bra dag!

(bloggen ser helt galen ut, men det fixar sig under dagen!)

090129


Sötaste Isabelle och jag

håltimme = donken

syslöjden, sydde en sånn där sovsak


färdiga resultatet med sovsaken, mi lajki!

090129

Godmorgon beauties!
Ja det är sant, jag är vaken nu. Gick till och med upp 6.10 och sen gick jag ut med China. Pretty good huh? Har inte sovit så jätte gott eller länge men det duger med sömn iallafall. Känner mig inte alls lika sjuk som dom andra dagarna så idag blir det skola. Ha en toppen dag, vi hörs senare. Mot frukosten, mhhhmh. Puss

mallorca 2007

28 januari

Nej nu är det dags för mig att sova. Tänkte tvinga iväg mig själv till skolan imorgon, annars kan jag nämligen inte gå på dansen, och eftersom att jag dansar inne stan så kan jag ju kolla i lite affärer också, åå vad jag har saknat det under min lilla sjuklings period.. Så håll tummarna för att jag vaknar upp och är frisk imorgon. Godnatt allihopa!

Och inte minst, jaaaa må du leva jaa må du leva!
Grattis på 17 årsdagen världens sötaste christoffer, puss på dig!

vecka fem

Tänkte bara dela med mig lite utav min vecka som varit och min vecka som kommer, inget speciellt precis men ändå.
Måndag:
Kolla snett på otroget ex
Tisdag: Sjuk. Gitarr (inställd)
Onsdag: Fortfarande hemma och sjuk
Torsdag: Frisk? Dans
Fredag: Frisk? slappkväll hemma
Lördag: Frisk? vara med Isabelle?
Söndag: Frisk? Rasmus gitarr konsert

jag är så blek å sjuk, blä!

sminka dig som mig

Hello there. Isabella frågade mig om inte jag kunde visa hur jag sminkar mig och visst kan jag det!

Steg 1

Steg 2

Steg 3
Inte så svårt eller hur? Jag använder mig faktiskt bara av tre saker.

Steg 1 - Ögonskuggspenna i bruntskimmer. Måla ganska starkt utan att använda för mycket, det får inte se överdrivet ut. Måla både över och under. Jag använder mig utav Miss sporty´s  Fabulous Eyes, färgen jag använder heter chocolate 080.

Steg 2 -Brun kajal. Måla både över och under men inte inuti. Jag använder mig utav L´oreal Paris.

Steg 3 - Brun mascara. Dra inte mascara borsten upp och ner utan gnugga när du sätter på den istället så det blir höger vänster höger vänster.. fast jätte snabbt. Använd inte heller för mycket mascara så att ögonfransarna klumpar ihop sig. Jag anväder mig utav Max Factors masterpiece max.

Som ni ser så använder jag mig endast av brunt, inte ens svart mascara. Det är för att brunt ger mer en mjuk sminkning och mycket finare enligt mig. Det blir ju självklart inte jätte brunt mer brunsvart.

Ursäkta för hur jag ser ut på bilderna, men jag är faktiskt sjuk!

fortfarande sjuk

Godmorgon på er!
Jag är hemma och sjuk idag igen tyvärr. Men måste ändå säga att det är rätt skönt att bara ta det lugnt och inte stressa för en gång skull även om jag heldre hade varit frisk och pigg. Har inte så mycket på hjärtat för tillfället förutom att jag fick en fråga om jag kunde visa hur jag sminkar mina ögon så som jag hade sminkat dom i "piggelin" inlägget så tänkte gå och ta lite bilder nu på hur jag sminkar mig och vilket smink jag använder mig utav, ha en toppen dag! Puss













bli frisk snabbare

Är du också sjuk? Här får ni lite bli friskare snabbare tips från mig.

* Drick grönt te eller varmt vatten med honung i.
* C-vitaminer är alltid bra.
* Naturläkemedel, bla Kan Jang.
* Nässpray, bra för både hals och näsa.
* Tofflor. Håll fossingarna varma!
* Vila och ansträng dig inte.
*  Strepsils, jätte bra mot halsont.
* Se till att duscha och hålla dig ren och fräsch.
* Kolla på film och ät godis.

Lite tips från mig och det jag använder mig utav för att bli frisk. Krya på er alla sjuka bloggare och läsare!

summer 09

Hallå
Jag sitter nu vid min systers data och kollar igenom lite gamla sommar bilder, vilka minnen det väcker, sommar minnen. Längtar så galet mycket efter värmen. Eller inte för att det blir så varmt i Sverige men bättre än vad det är nu iallafall och så får man ju åka på semester.. Kan det bli bättre?

Undra vad man ska hitta på i sommar, hoppas det blir något varmt och skönt iallafall, det är ju verkligen det ultimata. Vet ni vad ni redan vad ni ska göra i sommar?

090127

Godmorgon!
Jag har inte sovit gott alls. Har vaknat varje timme ända sen klockan 03.00 och kännt att jag inte kan andas, bränn i halsen och ont i kroppen. Men det visar ju iallafall att jag gjorde rätt i att stanna hemma från skolan. Men måste säga att det är riktigt skönt att vara hemma och bara ta det lugnt också, känns verkligen som att jag behöver det, nu får jag också tid för att rita och umgås med min mamma. Mot tv:n!

jag är som jag ser ut, sjuk.

ny skinnväska

Ah ah achooooooooo. Satan att jag inte räknade mina nysnigar från imorse och fram tills nu, jag är helt övertygad om att jag hade kommit med i guinness rekord bok i sånna fall. Jag kan ju räknade med från imorgon bitti. Roligt liv. Mina ända framtids planer är att räkna mina egna nysningar.. Ja det kanske kunde vara något!

Föresten, det är några som har frågat om jag inte kan ha en frågestund igen. Kan ha det snart. Men ni är välkommna att fråga saker iallafall, trots att jag inte har en frågestund. Det är bara att skicka en fråga via kommentarerna eller skicka till min mejl: [email protected]

väskan jag fick av grany♥

its just love



snyggt & billigt


Snygg oversize tee från Halens 249:-

Fina pumps från Halens även dom 249:-

inredning.

Jag har bestämt mig. Ska börja spara mina pengar till inredning istället för att lägga dom på massa annat. Är så sugen på nya möbler och en ny stil. Längtar verkligen tills jag får min egen lägenhet, tänk att få inreda den helt själv. Fabulous.  Så länge får jag hålla mig till mitt rum istället och det är ju inte så dumt det heller.

Vitt och fräscht, sen lägger man till en massa ramar med fotografier och allt annat som gör det personligt.

blåbärsmuffins

Jag börjar bli sjuk. Riktigt sjuk. Psykiskt sjuk. Började idag vid fem tiden när mormor kom över. Hon hade med sig blåbärsmuffins. Jag är otroligt svag för.. blåbärsmuffins.  Jag har ätit 3/4, det är bannemej sjukt. Jag behöver hjälp. Hör röster i mitt huvud som viskar blå.. å.. bäärs..muffin. Im sick and I need help.

ladies first

Jag och Isabelle har besämt oss för att ha en fantakillargousgirl-kväll. Kommer bli grymt. Vi ska äta pizza, ben & jerrys och kladdkakesmet, kolla massa bra filmer och snacka massa bull om alla skitstövlar som någon gång sårat oss. Alla tjejer och killar som någon gång blivit sårad av någon skit kille är varmt välkommna!

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon mysigt film och försöka bli frisk, puss

uhuh im sick

Jag är verkligen trött och seg. Gick hem från skolan idag eller blev rättare sagt hem skickad. Känner mig jätte sjuk, det hugger som bara den i magen och så känns det som att jag ska spy när som helst, fy jag gillar verkligen inte att spy. Som tur är har jag inte gjort det än och får hoppas på att jag slipper det också. Men det är bara att ta det lugnt och mysa med film så brukar det gå över. Idag kommer mormor också, det ryktas om att hon har köpt en väska åt mig... hihi så spännande!

Juste fick en anonym fråga förut om hur jag tycker att en bra (eller en som är roliga att läsa iaf) blogg ska vara. Mitt svar:

*
En bra blogg ska uppdateras minst tre gånger om dagen.
* En bra blogg ska innehålla mycket bilder.
* En bra blogg ska inte ha för långa inlägg utan korta och intressanta.
* En bra blogg ska vara en speciell blogg en som inte är som andras, det är roligare.

Ja men det är väl ungefär min uppfattning om en nice blogg.

Dagens börja göra: börja skriva dem istället för dom. Välkommen till den riktiga världen Charlotte.

sommar, långt hår, cola, tunna kläder. Bäst av allt, solbrillor.

det går så fort

Klockan är 23.00 och jag är redan på väg att krypa ner i sängen. Jag har blivit så duktig nu för tiden. Går och lägger mig tidigare än vanligt och sover bättre på natten, har även förstått hur viktigt det är att äta frukost så att man orkar igenom hela dagen. Det fick bli ett kort inlägg, för nu ska jag lägga mig och kolla på någon tråkig film i hopp om att somna, godnatt på er Puss

svar till läsare

Amanda frågade: Hur är du som person?

Jag ser mig själv som en väldigt glad, positiv och skämtsam tjej. Jag älskar verkligen att ha roligt och skratta, då är jag som lyckligast. Tvärtemot dom flesta så brukar jag aldrig dölja när jag är ledsen eller arg.. speciellt inte arg haha! Och det är inte det att jag inte vill verka glad men varför låtsas vara något som man inte är? Så visst har jag mina stunder då jag är deppig och arg men för det mesta är jag glad. Jag är nog ganska mångsidig av mig. Menar inte alls att jag är bra på allt eller det mesta mer att jag inte är proffs på något speciellt men att jag är bra på lite olika saker istället. Som person är jag nog ganska öppen, brukar inte ha några problem med att vara mig själv beroende på vem jag umgås, tjänar inge ting till att försöka vara någon man inte är och om personerna man är med inte tycker om en för den man är så screw them. Jag är både stark och svag som person. Försöker oftast vara stark men ibland behöver alla en axel att luta sig mot, det kan faktiskt vara väldigt skönt att slippa vara den "starka" personen ibland.

"om jag fick leva om mitt liv skulle jag ändå vilja vara jag, för annars vore jag ju inte jag"

give it to me


lite saker jag var sugen på att köpa bara. Är helt galen i skorna, dom är så otroligt snygga.

Jag vill ha


Jätte snygg blus från hm 198:- vill ha vill ha vill ha.
Jag måste skaffa mig ett jobb, måste.. jag behöver cash!

piggelin rules

Dom senaste två eller tre dagarna så har jag fått ännu en ny kär vän, kallar den pigge. Helt underbar. Tror inte jag skulle kunna leva utan den nu, det är ett under att jag lyckades innan. Den är perfekt när man har ont i halsen också. Om du inte har testat pigge än, DO IT, I SAY.

uh, shaking


Kolla så rädd älsklingen blir när jag fönar håret, haha.

bara en massa plugg

Godmorgon sötnosar!
Första gången på länge som jag vaknar så här tidigt på en ledig dag. Okej ska erkänna att jag inte vaknade helt av mig själv, ställde klockan på 9.00 men vadå? jag gick ju upp iallafall. Upp och ut på promenad med Ching. Känner mig duktig. Det här betyder antagligen att jag kommer somna tidigt idag och då kommer jag vara pigg imorgon i skolan, perfekt. Idag har jag bara läxor på schemat, nu ska jag ta tag i det här och jobba på som satan och sen kan jag koppla av. Om inte det låter skönt så vet jag inte vad. Har bara ett litet problem, hittar inte spanska läxa papprena.. Men det löser sig nog, det gör det ju alltidg. Ha en toppen dag!


Augustana- Boston

trött och blä

Nu är det dags för lilla mig att krypa ner i sängen. Har väll inga direkta planer för morgon dagen förutom att jag ska plugga, skönt att ha det gjort, vi har så mycket inlämnigar och annan skit som ska in nu. Men det är bara ta sig i kragen och resa sig upp och göra det man ska. Åh jag är på sånt shopping humör, det suger riktigt mycket att vara pank. Ska försöka hitta ett extra jobb, på ett café eller något, måste verkligen försöka öka min inkomst eller vad man nu ska kalla det. Föresten, så har jag jätte ont i halsen också. Vet att jag klagar men är så trött. Dags att sova. Puss

så här pigg ser jag ut nu, hehe sovdags!

jobb på en lördag

Godmorgon på er!
Sov inte speciellt gott i natt, vaknade flera gånger av att min hals var svullen och att jag hade svårt med andningen, suck. Jag vill inte bli sjuk. Skulle i och för sig vara riktigt skönt att slippa skolan i några dagar men har absolut ingen lust att hoppa över dansen. Vill ju helst inte missa skolan heller, det är så jobbigt att ligga efter, det räcker med stressen som man har ändå.
Jag bestämde mig förut för att jag bara skulle ta det lugnt i helgen och inte ens plugga men vilken jävla panik jag skulle få sen om jag har massa att plugga så tänkte sätta mig med lite skolarbete nu bara för att slippa stressen senare. Det är alltid lika bra att tänka ett steg före. Och det är ju alltid lättare om man har något att se fram emot efter man jobbat klart, så jag tänker belöna mig själv med en mysig film efter jag gjort klart endel av allt mitt skolarbete. Det funkar faktiskt.

what a feeling

Irland. Dublin. Ett land och en stad alla borde åka till. Åh så mysigt det var där. Satt pch bläddrade igenom lite gamla bildmappar på datan och fastnade med Irlands bilderna. Längtar verkligen tillbaks dit. Samma sak med Prag, så otroligt fint. Får ni också sånna där känslor när man kollar på bilder, känner någon speciell doft, går i vissa affärer eller äter vissa maträtter osv osv att ni börjar längta tillbaks till något speciellt? tex en utlands resa. Så blir det för mig jätte ofta. Härliga känslor faktiskt, minnesväckande.

grupp bild

Isabelle, Nikita, Madeleine, Jogge och lilla jag
en grupp bild på oss, dock var vi mycket snyggare i vitt!

backstreet boys

Hallå där!
Idag har jag och mina kära vänner spelat in en musik video, igen haha. Vi hade låten I want it that way med backstreetboys. Vi har bara filmat idag alltså har vi inte hunnit redigare än. Men tänkte att ni kunde få ett litet smakprov på hur vi sett ut, lite backstage, fniss.




nå vad tycks? puss

Dresscode thursday:


Tröja- Hm
Pennkjol- Ginatricot
tights- Veromoda
snyggt med klubba i mun och randiga strumpor eller hur? :)

what a day..



till er söta människor

Vem behöver en barnvagn när man har en henrik?

ska göra en sånndär man har för ögonen när man sover, kommer bli skit snyggt!

Dagen idag började helt okej, och slutade som ett helvete. Nu ska jag iväg på träning så hoppas det gör dagen bättre iallafall. Puss på er

Dresscode wednesday:


Halsduk- Hm
Skinnjacka-
Veromoda
Väska- Only

Frukost på sängen

Goddag kära läsare!
Ber om ursäkt att morgon inläggen minskar hela tiden, men ibland är jag verkligen sönder stressad på morgonen. Ska bättra mig. Imorse blev det frukost på sängen för mig. Jag gick upp vid halv sju, gjorde en nyttig frukost bricka och gick och la mig i sängen igen och åt, haha. Det låter konstigt, men det är mycket godare att äta frukost på sängen än vid matbordet.

-ett glas äppeljuice
-vanilj te med honung
-yoghurt med müsli
-två mackar med keso
-yammi, ganska så nyttigt och riktigt gott!

Dresscode wednesday:


Tröja- Hm
Jeans-
Ginatricot
Armband- Spanien
Enkel och skön outfit, mi lajki.

andra avenyn

Godkväll på er! Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, är så himmla trött. Måste nog säga att tisdagar är en riktig pissdag. Lektionerna vi har är:
8.10 Matte
9.15 Matte & kemi
10.25 Teknink
12.00 Svenska
12.55 Spanska
14.10 Idrott
dagen består av två bra lekitoner, spanska och idrott. Men hallå, vem lägger två matte lektioner efter varandra? helt sjukt. klaga klaga klaga.  Det ända som är bra med Tisdagar är *trumvirvel* andra avenyyyn, woho!

och juste något ni kanske bör veta om mig, är att jag tydligen ska gifta mig.
"Doffe är helt underbar, han ställer alltid upp, han har mitt hjärta, vi ska gifta oss i vegas, vi ska flytta till thailand, ett apfritt ställe dock." (det är jag som skrivit texten och inte doffe...) :D

pusspuss

grattis albsegos

Grattis på femtonårs dagen världens bästa Albin, Du är bäst!

pusspuss

Dresscode tuesday:


Hoodtröja- newyorker
Halsduk- hm
Jeans- ginatricot
Uggs- Tjeckien
Håret är lockat med en trippeltång.

kladdar lite grann

haha okej måste erkänna att det inte blev så bra, men gud så roligt det är!

snö, weho..

Vad är snö om inte ett straff? uschabuscha jag vill verkligen inte ha någon vinter längre, nu vill jag ha vår. Det är väll inte så mycket begärt. Jag har precis pluggat klart spanskan och avnjutit en god middag, borde egentligen börja med engelska inlämmningen nu så jag har den gjord, men bara tanken av att jag har ända tills fredag på mig gör mig allt för seg. Så tänkte spela lite på gitarren istället och om jag har tur så får jag lite kraft till engelskan efter det. Önska mig lycka till.

Unika fina smycken. Prisvärda. Livstids Garanti. Gratis hemleverans. Fakturabetalning, kort, postförskott eller förskott.


Dresscode monady:


Tröja- mango
Jeans- ginatricot
Skärp- hm
Armband- Lindex

Både det här inlägget och det som var tidigare är från imorse men det blev något knas med publicering så dom visas nu flera timmar efter, suck! Men så här kan ni iallafall se mig idag eller kunde rättare sagt nu bär jag mys/plugg kläder. skönt.

Dresscode monday:


Skinnjacka- veromoda
Väska- topshop
Halsduk- hm
Skor- tjeckien

jag och mina gröna ögon

För ungefär en månad sen gjorde jag som många andra reklam för fargadelinser.com på min blogg för att få ett par gratis månadslinser. Och nu fick jag min reg kod så jag kan beställa mina linser gratis. Hade tänkt beställa ett par bruna slash honugsfärgade linser, jätte snygga. Men nu satt jag och tänkte och inte fan behöver jag dom, jag älskar mina ögon precis som dom är, man ska vara stolt över det man har istället för att se sina brister! Men nuu ska jag och mina gröna ögon gå och duscha. Hörs senare sötisar.

pusspuss

snygg rygg

Kolla vilket sött ljusblått linne jag hittade längst in i min överfyllda garderob. Jätte fint, hade helt glömt bort att jag hade denna. Kolla så fin ryggen är!

hiss och diss


Anonyma kommenterar: Missförstå mig inte, det kan var roligt att få snälla anonyma kommenterarer men om någon skickar en hot eller allmänt elak kommentar och sen inte vågar stå för det så tycker jag att det är riktigt omoget.

Över utsvängdabyxor:
Ja, jag vet att det  är mode! Men sen när 70-talet eller? Jag älskar det gammla modet, men usch vad jag tycker att det är fult med jätte abba- jeans.

Gummiklackar:
Visst, det är jätte skönt att gå i skor med gummiklack och man halkar ju inte heller, så det är ju positivt. Men det är inte alls snyggt, ser ut som att man har satt en barn klack på ett par vuxen skor, inte snyggt.

Sura busschafförer:
Dom har säkert ett av världens tråkigaste jobb och det är nog inge vidare med alla stökiga människor som skriker och spyr i deras bussar. Men något jag verkligen irriterar mig på är när man springer till  busschaffören och han/hon ser att man kommer men åker ändå, bara för att ni har en dålig dag behöver ni ju inte göra andras dagar till skit. Observera att detta endast gäller sura busschafförer inget ont mot er andra.

För tunnt klädda människor:
Ja finns det något värre än när man ser en tjej som går runt i genomskinliga nylånstrumpbyxor och en kortklänning mitt i vintern? det är inte snyggt, ja rent utsagt fult och billigt!

Bärbara minidatorer: Dom är helt enkelt perfekta. Man kan ta med dom överallt, dom väger ingentig och är superbra. Perfekt som bloggdata om man är på semester eller ute på stan eller någon annanstans. Dessutom finns dom i massa olika färger!

Internetsdongel:
Ja om du är en bloggare som vill sitta på café, i bilen, på tåget, på bussen eller någon annanstans och blogga så måste du ju ha en internets dongel, dom är lika perfekta som mini datan!

Lockigt hår: Det finns inget snyggare hår en ett stort och lockigt hår, det är så fint när man har volym på håret. Visst är det snyggt med rakt hår men inget står sig upp till ett stort och lockigt "carrie bradshaw hår".

Assocearer:
Armband, klocka, halsband, örhängen, solbrillor, väska, skor, ringar mm,  kan få en helt vanlig outfit att bli skit snygg så mitt tips är att alltid ha mycket assoceraer.

Got 2b smooth ´n chic:
Helt klart världens bästa hårspray. Den luktar super gott, håret stelnar inte och det håller i hela dagen utan att man behöver använda överdrivet mycket. Det blir även en väldigt snygg volym på håret, mi lajki!

underbara spets

Jag vet att nästan alla flickor äger en sånn här tröja och jag brukar för det mesta gilla lite udda saker som andra inte har men kan inte rå för att jag blev kär i den här tröjan, tycker den är så himmla fin! Och man kan inte vara ensam om att äga allting men oj vad jag önskar att jag hade patent på denna tröja! Det jag menar är att det tex ginatricot (som den här tröjan kommer ifrån) har jätte snygga kläder, men nästan alla har dom och det börja faktiskt bli lite tråkigt. Men någon gång ska jag följa mitt framtida motto - köp inte mode, skapa! Men är inte riktigt redo för att göra eget ännu, fast jag har gjort endel som blivit riktigt snyggt! All ära till er som gör det, dötufft.

Pusspuss

myskväll framför tv:n

Hej allihopa!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, sitta vid datan lite och kolla på tv och mysa med familjen. Frågan är vad man ska kolla på. Vet någon om det är något bra på tv ikväll?

Idag var jag på konfirmation, det var väll helt okej. Började med gudstjänst därefter lunch, prat om familjen, tvivel, tro och jobben inom kyrkan och så avslutade vi med en andakt. Andakterna är faktiskt riktigt mysiga.

Puss & kram

dresscode sunday:


Tröja- chicy
Jeans- ginatricot
armband- spanien

blommigt är så fint

Jag älskar verkligen  inredning, kolla så sött det blir med vitt och mörkt trä och blommigt mönster. Verkligen min stil, längtar tills jag får inreda min första lägenhet!


rakt eller lockigt

  
Det tog ganska precis 15minuter för mig att få dom här fina lockarna. Tycker nästan att det är snyggare med lockigt hår än med rakt hår, det blir mer liv i håret då.
Men nu ska jag iväg och fira min mormor som fyller 61år! Och juste idag ska jag äta hallontårta hihi!
Ajdö

fredagskvällen

Hallå där
Denna fredags kväll har jag spenderat hos albin. Åkte till honom vid åtta tiden och kom hem nu, vi kollade lite filmer,snackade endel och sov lite grann.
Fick också reda på för några timmar sen att mamma och ludde åkte in med min syster till akuten. Hon har haft influensan och varit jätte dålig men nu hade det tydligen varit mycket värre så dom åkte in. Men det verkar inte hända så mycket alls på akuten, smsar lite med min mamma nu och dom sitter fortfarande och väntar på at få träffa en läkare. Kommer ihåg när jag åkte in till akuten sist (någon månad sedan) då jag gjort illa min högrafot för andra gången inom loppet av ett år, jag tror den är förhäxade eller något. Nån som inte tycker om mig kanske har gjort vodoo på min fossing.. vad vet jag. Men hur som helst så fick jag iallafall vänta över fem timmar på akuten och det rent ut sagt sög. Så får hoppas på att det inte tar lika lång tid för min syster som det gjorde för mig, för det är hemskt.

Eftersom att vi ändå snackar sjukhus, så blir det en BB bild. Inte visste ni att jag var barnmorska va va va?

Adjö

fashion is passion



Har fått lite frågor om vad jag har för stil och så vidare, så jag tänkte visa lite av min stil i det här inlägget. Allt som är på bilderna är köpt från chicy, cocoo,brandos och hm.

dagens dresscode

today I wear this;
Såhär såg jag ut idag, enkelt och bekvämt. Här också en mycket bättre bild på mitt hår, vad tycker ni om det? Jag älskar det, tycker att det ser väldigt naturligt ut, skulle kanske velat ha haft lite kortare fast det gör inget, jag är så nöjd så.
tröja- ginatricot
jeans- diesel
armband- spanien

so what im still a rockstar

hejhejhallå
Nu sitter jag och jossan och lyssnar på backstreetboys och redigerar våran musikvideo (so what med pink) usch vad jag har tröttnat på den låten nu efter vi gjorde videon! Men så är det ju alltid. Blir en dagens dresscode sen!

fint med löshåret?
adjöss

jag älskar långt hår

Godmorgon läsare!
Hoppas ni sovit gott, det har jag. Igår var jag inne i stan med min vän Nikita och handlade lite. Jag handlade hårförlängning och presenter till min syster och mamma. Så nu sitter jag här med långt brunt hår, åh vad jag har saknat det! Jag är så fin nu :)! Lägger in bilder senare idag, när jag är i skolan eller något. Men ni får ha en så bra dag!

säg att du älskar mig

Inge vidare
Igår kväll försökte jag kolla på filmen "säg att du älskar mig" men jag måste säga att jag tyckte den både var riktigt hemsk och dålig. Jag kollade i och för sig inte ens klart på den, men ändå inget jag tipsar om.  Jag har och andra sidan nästan alltid haft svårt för svenska filmer. En riktig b- film enligt mig.

tio över åtta som vanligt

sista inlägget för inatt
jahapp, börjar man tidigt så gör man. Jag börjar 8.10 varje dag förutom på måndagar då jag har "sovmorgon" som våra lärare kallar det till 8.30,  för mig hade vi kunnat skippa den lilla sovmorgonen, jag tar ändå samma buss. Men nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och få lite sömn. Godnatt!

hiss eller diss?

vad tycker ni om det hära? ska jag ha det imorgon?
ser lite ut som en av carrie's alla outfits i sex and the city.
Sött enligt mig, vad säger ni?

Dags att träffa john blund

Hallå!
Måste verkligen gå och lägga mig nu är inte bra för lilla mig att endast sova i 6-5 timmar! Det är verkligen något jag måste ändra på. Ska försöka att senast gå och lägga mig vid 11. Men nu höll jag faktiskt på med ett skolarbete så det kändes som jag inte bara kastade bort tiden på något onödigt iallafall.
Nu ska jag snart sova, men först hugga in på den här smarriga kiwin, mums. Så härlig färg på den, plus att den ser riktigt saftig ut!

1. Jätte söta skor från prag, ser dock lite silvriga ut men dom är gråa. 2. Min finfina blogg! 3. drrre..gg..el..

pinnen utan själ

Denna pojke (dennism.se) gör mig så arg just förtillfället. Läste ett av hans inlägg som hade rubriken "paris hilton dieten".

Så här står det i inlägget:
Under jullovet har jag gått ner ganska mycket i vikt till skillnad från de flesta andra men jag känner faktiskt ändå inte att det är tillräckligt! Jag har letat länge efter någonting som verkligen fungerar och gissa om jag blev glad när jag fick världens bästa tips från en kompis i morse. Det kallas för "Paris Hilton-dieten" och innebär att man inte äter någonting på 5 dagar och att man på den sjätte dagen får äta precis vad man vill. Sedan så fortsätter man så hela tiden. 5 dagar matfritt och 1 dag äter man precis vad man vill och så vidare! Visst låter det bra? Jag har inte ätit någonting idag så jag börjar direkt!

Först läste jag igenom det och tänkte, ja men undra om man ska testa det där, det var ju ett lätt sätt att snabbt gå ner i vikt på. Men kom på mig själv med dom där sjuka tankarna sen.
För det första, jag vet inte ens varför jag tog åt mig för jag behöver verkligen inte gå ner i vikt!
För det andra, fatta vad det här gör mot alla pojkar och flickor som har dåligt självförtroende och är missnöjda med sin kropp, när en pinn-smal kille skriver om hur han vill banta ännu mer.
 För det tredje, så hoppas jag verkligen inte att folk är så dumma att dom testar den här sjuka bantnings metoden. Om ni är missnöjda med era kroppar, så börja träna istället, bygg upp muskler! Äta bör man annars dör man, så bye bye dennis!

fint med knapp


1. mamma sydde på en knapp på min mini bolero igår, blev så sött! 2. i verkligheten så har jag jätte små och smala händer så var tvungen att lägga in den här bilder när det ser ut som att jag har en hand i samma size som shreks! hjälp..

ni ska bli mina


Dom här skorna ska sitta på mina fötter en vacker dag.. brandos 999kr
även den här väskan ska hänga på mina axlar ellos 269kr

Morgon tips

Godmorgon allihopa!
Ska snart iväg till skolan, men tänkte tipsa er om en sak först nämligen en så kallad saltlösning till ögonen. Jag använder den för att ögonen ska se piggare ut och för att få ögonvitan ännu vitare dessutom så känns det väldigt fräscht att använda det.

funkar superbra, något jag verkligen tipsar om.

svaren på era frågor

linda  varför började du blogga? ganska vanlig fråga men jag har så dålig fantasi.

svar: Jag började blogga för att jag behövde skriva av mig lite och jag är inte precis den tjejen som skriver i dagbok så jag gjorde en blogg och märkte sen mer och mer hur kul jag faktiskt tyckte att det var och tyckte även att det var roligt att fler än bara jag kunde få ta del av den och att dom kunde få läsa om mig som person!

Maria
Det är första gången jag kikar in till dig,
Varför började du att blogga?    
Svar: samma svar som till Linda :)
   
becca
hur kollar man hur många läsare man har? jatte bra blogg!   

svar: Du går in på statestiken och kollar. Tack så mycket!

niki om frågestund:
här kommer lite frågor :)
1. Favoritmaträtt
2. Favoritklädaffär
3. Vilken är din favoritblogg
4. Favoritresmål
5. Hur ser ditt liv ut om 10 år      

svar:

1. Helt klart karins lasange från familjen dafgård och ett glas kall mjölk på det!
2. Ginatricot, vila, newyorker, mango, topshop, hm och bikbok
3. Min favorit blogg, oj vad svårt. Gillar folk som är bra på att uppdatera och har mycket bilder, så kanske emmsanatpea.blogg.se sen är jag inte helt galen i kissie precis men ganska intressant blogg måste jag säga.
4. Helt klart mallorca, skulle kunna bo där!
5. svårt, jag hoppas på att bo utomlands, vart vet jag inte riktigt..

 amanda
Vad är det bästa du gjort hitills i ditt liv? :)

svar: Jag är ingen superman eller nobelpristagare precis, men det bästa jag gjort är att ha varit tillsammans med dom som betyder mest för mig, det vill säga familj och vänner.

Camilla Arvidsson
Du är väll äldre än 14 :O :O :O?!!?

svar: nej tyvärr inte, men jag jobbar på det! snart 15!

sara blomdahl
wow!
jag har miljooooner frågor! :)
vem är din bästa bästa kompis?
vad tycker du om hästar?
tycker du själv att du är snygg?
gör du mycket saker hemma? städar, tvättar, diskar osv..
vad vill du jobba med som stor?
har du sommarjobbat och isf med vad?
vilken är din favorit affär?
vilken sorts killar gillar du? beskriv!
hur ser det ut i ditt rum?
vilken mobil har du?
TACK!! :D       

svar:
1. Mina närmaste vänner är Josefine, Nikita och Albin och dom håller jag mycket kärt :)
2. Jag gillar hästar, har ridit i flera år men slutade i sommras.
3. Inget jag är stolt över, men jag är ganska fixerad vid mitt utseende, notera mitt. Jag är ingen sånn som dömmer andra för deras utseende men jag vill oftast se bra ut, det  vill nog alla, trots att det är personligheten som räknas. Så jo jag är nöjd med mitt utseende även om jag har dagar då jag tycker att jag ser hemsk ut. Har dock svårt att klassa mig själv som snygg.
4. Ja, eller jag försöker iallafall hjälpa till med det mesta hemma.
5. Är väldigt sugen på att jobba inom mode.
6. Nej har faktsikt aldrig sommarjobbat, det är svårt att få sommarjobb i min ålder. Ska däremot försöka få tag i något sommarjobb nu i sommar då jag fyller 15.
7.Ginatricot, vila, newyorker, mango, topshop, hm och bikbok
8. Jag gillar killar som är smarta och förstår sig på mig, känsliga killar och killar som är lätta att prata med. Det tycker jag är charmigt.
9. Mitt rum är ljusrosa med en lilabrun fondvägg, tre garderober, en säng, skrivbord, byrå, spegel, marilyn monroe tavlor och så är det oftast väldigt städat.
10. sony ercisson W302

saga
hahah nu måste jag ju fråga nått, men jag suger på frågor ;)
ehm...
du skrev lite förut om killarna i vår klass, men asså du kan ju berätta hur du tycker det är att gå i mm överhuvudtaget & så , det tror jag folk vill läsa :)

svar: Jag gillar att gå i MM, roligt med alla uppsättningar av musikaler och så skulle jag inte kunna tänka mig att gå i en klass där jag inte fick min egen data (vi har blivit bortskämda). Har inte så mycket att säga, men MM är ett bra lag tycker jag.

Eveline
-Vilka är dina inspirationskällor
-Din absolutfavoritkändis? :)
-Hur har du fått bilden i headern så snygg ? :Phehe kramkram
är du verkligen bara 14 år föressten? :O :)

svar:
1. Om du syftar på kläder och sådant, så är det tidningar, tv program, bloggar och självklart min egen stil.
2. Måste nog säga att det är Sarah jessica parker
3. Haha, tack! jag har gjort bilden i paint faktiskt så jag gjorde inte så mycket förutom att jag gjorde bakgrunden svart och så la jag till texten hihi
4. Ja, jag är bara 14 år :)       

K
hur mycket väger du?

svar: Ja jag lovade ju att svara på alla frågor.. ganska precis 42kg

 Cassandra
Jag undar vad som fick dig att vilja blogga? Och vad du tycker att en blogg "behöver" innehålla?
Kram

svar: som jag sa förut så började jag blogga förut jag behövde någonstans där jag kunde skriva av mig lite och sen blev det bara roligare och roligare. Jag tycker att en blogg ska innehålla en bra uppdatering, mycket bilder och intressant fakta. Tycker inte att man ska skriva mils långa inlägg om man vill ha läsare för det är ändå ingen som orkar läsa, så kort och intressant med mycket bilder!

 Anonym om frågestund:
hur lång är du och hur mkt väger du?   

svar: förstår verkligen inte vad som är så intressant med detta, men jag är 159cm och väge 42kg

Linnea
vikken är din favorit färg? (:

svar:
älskar alla färger, färger är mode!

♣ SUSSI'S FOTO & DESIGNBLOGG ♣
Har du någon drömmkamera?

svar: Jag är ingen höjdare på kamera märken, men skulle gärna äga en bra systemkamera

 LinaLicious
I vilket syfte började du blogga :) ? 

svar: Hade inget direkt syfte, tänkte först att bloggen bara skulle vara ett ställe där jag kunde skriva av mig när jag kände för det tänkte inte på att alla andra kunde läsa den, trodde väll inte att folk skulle vilja läsa min blogg liksom. Men sen när jag fick fler och fler läsare så började jag blogga mer och mer så nu är väll mitt syfte att försöka få folk att läsa min blogg och ta del av min vardag.

 Fina-Stina om frågestund:
Hej chacha!
Har lite frågor till dig:

1. Har du någon pojkvän?

2. Hur ser du på långdistansförhållanden?

3. Vad är viktigast pojkvän eller vänner?

4. vilken är din favorit blog

svar:
1. Nej jag har ingen pojkvän
2. Jag tycker att långdistansförhållanden är tecken på riktig kärlek, tycker att det är helt otroligt fint att kunna vara tillsammans med någon som kanske bor mil ifrån eller kanske till och med i ett annat land, all respekt åt er.
Angelica Norman
favorit plagg?

svar: skönast är så klart morgonrocken även fast det inte är något jag använder som outfit, men plagg som plagg!

Hoppas ni är nöjda med era svar, tack för att ni ville vara med och delta i min frågestund!

frågestund


Fråga vad du vill från och med nu alltså ungefär 17.00 fram tills 21.00!

godmorgon

Godmorgon kära läsare
jag har inte så mycket att säga förutom att jag är jätte trött och har matematik nu på mogronen, feel free for sympathy. Men nu måste jag faktiskt rusa ner mot bussen. Ha en toppen dag!

gratisklader.se

Bli medlem på gratisklader.se [klicka här]

stor plats i mitt hjärta

Hej
Det känns som att säga farväl till en kär vän eller som att bli lämnad av en pojke, fast det här är så mycket större.. inte större än vänner kanske. Men ändå. Testade några av mina high heels idag och jag och kan inte ha pumps längre, inte nu på en lång tid iallafall. Som en del av er redan vet så skadade jag foten för några veckor sen och fick muskelskador och kunde inte gå på några veckor. Men jag tycker att foten borde ha repat sig nu men så fort jag hade satt på mig skorna så gjorde det jätte ont.. Åh jag är så ledsen. Fast tänker aldrig säga farväl till mina älskade skor, utan på återseende!
Handen på hjärtat, jag lovar att jag ska göra allt för att bli frisk på foten. Allt för er, älskade skor. Eder Charlotte

Mitt tips till er: håll dom kärt och var rädd om era fötter för ni vet aldrig när ni förlorar något som betyder MYCKET för er.

på återseende

sov i över tre timmar


1. vaknade 2.duschade 3. fönade håret.
och nu tillbaka till mahatma gandhi, måste skriva lite!

gandhi och jag vi är goda vänner

Hallå snäckan
Jag borde egentligen sova.. varför sover jag inte för? gosh vad puckad jag är. Borde gå och lägga mig. Men hur som helst nu sitter jag här med ett tjockt häfte om den söta foster liknande Mahatma Gandhi. Jag ska skriva en biografi om honom på två sidor. Ingen svår  biff, det ska jag nog kunna fixa. Men vet inte varför jag försöker skriva på det nu när jag egentligen borde försöka sova. Sov endast en halvtimme i natt, resten av tiden bestod av att vrida och vända på sig och såklart sex and the city.

      sa ju att vi var vänner

god(?)morgon

Godmorgon allihop!
Inatt sov jag ungefär 1 timme. Usch stackars mig, jag är verkligen helt otaggad för skola. Men ibland får man bita i det sura äpplet och vara stark, kan ju försöka sova lite under spanskan hih. Ja på tal om spanska, inte nog med att jag har sovit dåligt utan det är språkval på morgonen alltså min första lektion=språkval! Vem fan har gjort mitt schema?
Nej det är nog inte min dag idag, eller vem vet kanske blir en bra dag trots allt. Jag vet iallafall att jag kommer sova riktigt gott inatt! Ha en bra dag

idag ser jag ut såhär, outfit kommer senare!

vem har ni som stilikon?

Alla har vi en stilikon, eller dom flesta har det iallafall. Fick en fråga här i bloggen om vilken min stilikon är. Måste nog säga att det är Rachel Bilson. Hon har en fin stil som både är vardaglig men ändå fin, skulle gärna ärva hennes kläder. Vem har ni som stilikon?

ny design

Tjena pärlor
Vet att jag byter design ofta, men är riktigt nöjd nu. Fick bli en header med Sarah jessica parker, helt klart min förebild. den bruden har verkligen stil, am I right or am I right?

Ikväll tänkte jag kolla på det där nya programmet på 5an tror det heter "trollkarlens hemligheter". Det är ett program där magikerna avslöjar om hur dem gör alla tricks när dom trollar. Någon annan som ska se det?


Körslaget

Vilken kör hejar du på i körslaget?

möta jossan

Nu ska jag snart ut och promenera med josefine, lite hälsosam måste man ju faktiskt vara, inte sant?
PUSS

allt du behöver för fin hy

Har fått en del frågor om vilka produkter jag använder till min hy och hur jag håller den så fin.
För det första så kan jag ju säga till er alla, att jag har inte världens bästa hy som endel verkar tro utan jag får också finnar ibland även om det inte är så jätte ofta.

Maten påverkar din hy: Ni kanske har hört myten om att man får choklad av finnar? På mig är det ingen myt, det stämmer. Så jag försöker undvika choklad. Försöker även att undvika chips, pizza och sådan fet mat. Jag säger inte att jag inte äter tex pizza för det gör jag men försöker att inte äta det så ofta.

Till produkterna: På morgon och kväll så är det samma procidur. Jag börjar med att skölja av ansiktet i kallt vatten sen använder jag Loreals hydrafresh cleansing gel efter det så tar jag vanligt ansikts vatten från Nivea och sen tar jag en fuktande dag/natt kräm och sen använder jag ansiktsmask två gånger i veckan. Det är inprincip det som jag använder för att hålla huden ren och fräsch

Clearasil? Jag använde clearasil förut och inte för att jag hade mycket finnar utan för att slippa få finnar. Jag tyckte att det funkade i början men efter några veckor upptäckte jag hur torr min hud hade blivit utav clearasilet så jag slutade med det och nu är min hud len som en baby rumpa igen! Så det är absolut inget jag tipsar er om.

svar till Freja

Hallå!
Det var en läsare som frågade om inte jag kunde skriva om killar jag haft och killarna i min klass, eftersom att jag går i en musik och mediaklass så tyckte hon det var intressant att veta om dom pojkarna, eller det var iallafall så jag uppfattade det.

Börjar med att berätta om mitt civilstånd då. Jag har ingen pojkvän nu eller så. Men som ni kanske läste om förut så hade jag en pojkvän som hette Zack för nån månad sedan, men vi gjorde slut. Det började med att vi tog en paus som senare ledde till att göra slut..

Var jag ledsen?
Ja, även fast det var mest jag som ville göra slut så är det klart att jag var ledsen. Tyckte och tycker fortfarande jätte mycket om honom ,han är verkligen speciell! Men vi är fortfarande jätte bra vänner, vi fick en jätte fin kontakt med varandra som jag tror att vi alltid kommer att ha och nu är han väll mer som en bästavän för mig och det känns jätte bra faktiskt.

Och så var det killarna i min klass...
Endel av grabbarna i min klass har jag kännt sen 6års så dom betyder såklart väldigt mycket för mig och dom flesta är väldigt duktiga på scen, dom är kanske inga sångfåglar precis men dom är duktiga på teater. Och så har vi speciellt några i klassen som är riktiga dataexperter (för att inte säga datanördar) så det är nice. Vet inte riktigt vad det var du ville veta om dom, men kan säga att det är ett gäng trevliga grabbar iallafall!
ADJÖ


chicy punkt se & hm punkt se

HEJ
Har precis kollat på Let's dance. Det är ett roligt program att kolla på, speciellt eftersom att jag älskar dans program men det blir lite för mycket tycker jag, alltså när det är så många par som dansar. Så det är ju helt klart roligare att kolla på när det närmar sig final. Vem tyckte jag var bäst? hm.. Måste nog säga att jag tyckte att Morgan var bäst, visste inte alls att han kunde dansa, men han var riktigt bra faktiskt.

Sitter och kollar på lite olika hemsidor
och dregglar efter lite kläder, smycken, väskor allt sånt, sånt som man aldrig får nog utav! Här är lite snyggt.

omg i killed robert!

Hej fancyfaces
Hade en riktigt skum dröm idag, drömde att jag var på kryssning, ensam. Båten hade fyra våningar och jag var på den fjärde. Jag gick ut på deck för att skina lite då jag plötsligt fick syn på Robert Wells och jag fick en mördar instinkt (helt sjukt) så jag slet till mig en dammsugare från en städerska och gick fram till Robert och helt känslo kallt brottade jag ner honom och kastade honom överbord, BAM sen var han död.

Fy fy fy på mig! Så här har ni anledning ifall att han inte skulle vara med på körslaget på Lördag. Sårri, ska inte göra om det..

endel är allt bra söta

Juste, innan jag lämnar er för natten så måste jag visa vad jag fick av en viss Joakim, voilaa

Blev så himmla glad, riktigt gulligt inte sant?
Godnatt

sova duscha satc

fellas!
Nu sitter jag och myser i min mys-tröja (inte den på bilden) som jag fick utav världens bästa albin! Men hur som helst det jag tänkte säga var faktiskt bara natti natti! Dags för mig att duscha och sen kolla sex and the city, boyaah! Sov sött.

adjö

förändring är väll bra.. eller?

Hello gorgeous!
Jaha då har första dagen i skolan varit då, helt okej men absolut ingen höjdare. Men det har nog mest med skolan att göra, usch vad jag är trött på den! Jag och Josefine funderar på att byta skola i nian dock inte helt säkra. Men vi tänkte åtminstånde gå på öppet hus på en skola i Sätra, bara för att kolla. Dom hade tydligen halva undervisningen på engelska vilket jag finner mycket lockande, det ingår även utomlandsresor för att för bättra engelskan och danskurser och sådant roligt efter skoltid. Är inte alls säker på att jag vill byta skola, men det är väll värt en titt iallafall för jag tror verkligen att det skulle vara nyttigt med en förändring för mig och roligt dessutom! Åter kommer senare, love chacha

hurra, trotsåldern!

Hello, mitt namn är Bruce.
Idag fyller min älskade lilla hund China 1 år! Så här kommer lite bilder på henne genom året som varit!
Första bilden på China

Liten tjockis

Dubbelhakan och syster

yäyäy

*döljer morgonfrillan*

Having a conversation?

Fear this dog
Ja men självklart finns det flera bilder på henne, det är inte så att vi försöker dölja hennes barndom pga adoption tvärtom så är vi väldigt öppna mot varandra. Men hur som helst GRATTIS älskade "hund", love chacha

sista lovdagen

Hallå där!
Sista lediga dagen idag, innan skolan börjar vill säga. Så jag gjorde det bästa av den, var hemma med familjen och tog det lungt. Men jag hann faktiskt med att vara lite duktig också, rensade garderoben, städade rummet och så var jag ute och promenerade med mamma och syster, riktigt skönt faktiskt, trots kylan. Sen belöndade vi oss själva med sex and the city och en god middag. Nu ska jag fixa lite saker inför imorgon och sen ska jag kolla på Grammis galan. Ska ni se på den?

tjingeling

sommar tider hej hej?..

HEJ
Idag har jag bara degat hemma, kollat film, käkat popcorn.. ni vet. Ska snart kolla på sex and the city tror jag. Föresten jag ska börja på annikas dansskola någon som vet om den är bra :)?

Orkade inte ta några bilder idag så det blir en gammal sommar klassiker på mig och kinesen! Ge mig sommar.. nuuuu

ADJÖSS

brunch med josefine

Hallå i stugan!
Idag har jag spenderat min måndag med Josefine. Vi åkte in till stan och shoppade och avnjöt en god brunch i gallerian, trevligt! Föresten, tummen upp åt mig, jag köpte nämligen en allmenacka idag, förmodligen det ända nödvändiga som jag handlade men men, alla är väll beroende av något?
Ska snart gå och sätta på lite te och kolla på en film som börjar på 1an, tror att den hette klient. Mamma tipsade mig om den och jag behöver ändå slita mig från datan lite. Sen blir det som vanligt sex and the city kväll!
1. Dom hade jääätte stora bestick! 2. Bruna jossan & bleka chacha 3. Pasta sallad med kyckling *dreggla*

Mitt köp idag:


Tröja: gina tricot: 99:- väst: gina tricot 299:-
haha kolla min giraff hals på bild 1

Mitt köp igår:


Tröja: gina tricot 99:-  väska: vero moda 169:-
 köpte ett par jeans också men ångrade mig och bytte dom idag.

nitar och läder till china

TJENA
Idag har jag varit i stan och handlat byxor, en tröja och en söt liten väska (bilder kommer senare). Försökte även att hitta en present till min lilla vovvi som fyller år nu på Torsdag! Letade desperat efter ett minimalt svart halsband med nitar, väldigt svårt att hitta måste jag säga, fanns i stort sett bara i jätte storlekar.
Men nu ska jag gå och kolla på film, later fellas!

Och föesten så ser jag s ut som den blonda killen från backstreetboys med tanke på håret, haha satan vad snyggt!

ADJÖ

sex and the city

Hallå sötnosar!
Så skönt, har precis duschat och nu håller jag på att göra en latte, mumsfilibaba! När latten är klar så ska jag slänga mig på sängen, sätta på sex and the city och göra manikyr på mina naglar. Hörs imorgon!
Sov så gott, PUSS
+ +

mellandagsrean

Hallå i stugan!

Ser det inte snyggt ut? en aning vårigt och sommrigt kanske, men vad gör det! Jag längtar verkligen till våren, det är en så härlig årstid för det betyder ju att solen börja titta fram och att man kan börja använda solglasögonen igen, yay thats what im talking about!
Hade tänkt åka in en sväng till stan imorgon och kolla om jag kunde hitta något snyggt på rean, har faktiskt inte handlat någonting på rean, nej jag har inte slagit i skallen. Har helt enkelt inte hunnit, tyvärr. Ska även kolla på en present till min älskade vovsing som fyller ett år (7 år i hund år) den 8 Januari!

Föresten, kan verkligen inte sluta tänka på hur mycket jag faktiskt saknar mitt långa hår. Visst jag är super nöjd med min hårfärg som jag har nu men längden är verkligen inte snyggt. Och kom såklart på den enklaste lösningen. Löshår.. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, man blir så lätt beroende av det och vissa tycker att det är bimbo stämpel på det eller att man inte ska använda det för ofta. Men då slog det mig, löshår är en accosear till håret och det är något som man väljer själv att använda så jag funderar på att köpa igen. Då kan jag ju trots allt välja på att ha kort och långt hår och använda det tills jag fått den längden jag vill ha på mitt eget hår. Men jag vet inte..
vad tycker ni om löshår?

tjingeling

min gotlandsresa och nyårsafton

Tjena
Har fått ännu ett önskemål. Denna gång om att jag ska berätta vad jag gjorde på nyårsafton. Så kryp upp i täcket och salta popcornen så ska jag börja berätta om min nyårsafton.

Tisdag- Som endel av er redan vet så tillbringade jag mitt nyår på Gotland. Jag åkte ner till Gotland med min stora syster och eftersom att hennes pojkvän bor där så bodde vi hos honom och hans vän Viktor. Vi åkte båt i tre timmar på Tisdagen, båt resan gick ganska snabbt, vi sov, åt och kollade på kungfu panda. Helt okej film. När vi var i land så hämtade min Ludde (min syster pojkvän) oss vid hamnen. Vi var helt döda efter resan trots att den inte var speciellt krävande, så vi tog det bara lungt den dagen, träffade lite av deras vänner och kollade på film.

Onsdag (nyårsafton)-
Onsdagen bestod för det mesta av hårfix, smink, klädsångest, och så. Men det varade såklart bara i några timmar. Klockan 18.00 var vi påväg hem till Luddes föräldrar för att äta nyårsmiddag och umgås lite. Vid 20.30 tiden så sa vi adjö till hans föräldrar och gick vidare till några av hans vänner där det var fest. När det närmade sig tolvslaget så gick allihop till en fotbollsplan där vi önskade varann gott nytt år och kollade på fyrverkerier. Sen fortsatte vi festen hemma hos Ludde. Det blev en jätte trevlig nyårafton måste jag säga :).

Torsdag-  Alla var döda. Eller de kändes så iallafall. Tror vi steg upp vid två tiden. Så vi låg bara och degade i soffan och kollade på olika filmer och käkade pizza. Soft.

Fredag- Var det bara att äta frukost, kolla film, packa, säga hejdå och åka till båten. På båten käkade vi på fem minuter, sov i över två timmar och kollade på tecknade Batman resten av båtresan, najs.

Så nu vet ni hur min resa på gotland såg ut och hur jag firade nyårsafton. Hoppas du är nöjd med min beskrvining av mitt nyårsfirande Hannah :). Har inte fått bilderna än men lovar att jag ska lägga upp dom så fort jag får tag i dom.

Och om ni som Hannah har något som ni vill att jag ska skriva/berätta om så är det bara att mejla till mig ([email protected]) eller skicka en kommentar här på bloggen!

Adjö

oj så gulligt


tack och puss till dig Emelie Hedström!

hjälp mig!

Vet du någon bra dansskola i Stockholms området? SKRIV
eller mejla ([email protected])

blommigt är sött

Hallå där!
Tänkte bara visa er lite snabbt vad jag köpte för något på Gotland. Måste säga att jag var lite tråkig av mig, gick inte in på någon direkt gotlands-affär och köpte något utan köpte en fin kofta från h&m och en söt sjal/halsduk från vila. Men men jag är nöjd med mitt köp iallafall.

sött eller sött? sött.
Föresten så har ni bevis på bild nummer två att jag är i starkt behov utav att åka utomlands och sola...

julklappar fanns det gott om

Som jag nämnde förut så var det en läsare som frågade om jag kunde vara snäll och berätta vad jag fått i julklapp och visst kan jag det. Orkar inte rabbla upp allting men endel av det jag fick kommer här:

mobil
armbandsur
tröjor
byxor
underkläder
stämgaffel
ipod
kuddar
smycken
telefon
parfym
krämer
sex and the city boxen
filmer
bok
väska
smink
neccesär
hårprodukter
platttång
hårfön


Jag kommer inte på resten just nu, men lovar att jobba på listan om jag kommer på något som saknas. Jag var super nöjd med julafton och väldigt nöjd med dom fina presenterna. Tusen tack!

Till läsaren: Hoppas du blev nöjd med mitt inlägg, kram på dig

RSS 2.0