övernattning i kyrkan

Tjena pudding!

förlåt, sorry, perdone, anteeksi, oprosti, affedersiniz, izvinite. Har inte bloggat på hundra år och som ni förstår så ber jag om ursäkt. Har saknat er jätte mycket såklart. Men har iallafall gjort mitt bästa för att svara på kommentarerna som ni skickat. Så hoppas jag inte missat någon och om jag har det så har ni rätt att skälla.

I fredags så var det matte dag i skolan. Piss. Ja jag vet man tänker piss. Men det var inte så piss som jag trodde. Det bestod utav att man skulle boka flybiljetter, hotell och en sightseeing för så lite pengar som möjligt, göra frukt sallad till fyra personer och en fråge runda. Det var inte så farligt. Rätt kul faktiskt. Efter det blev det att åka in till stan och handla lite med zack. Sen var det brådis hem. Packa. Äta. Sticka. Skulle som jag nog har nämnt i något tidigare inlägg sova i kyrkan. Blev en riktigt rolig kväll och morgon. Otroligt lyckad. Längtar tills våra konfa läger. Kommer bli oslagbart.

Nu gör jag inte så mycket. Har precis skrivit klart min inlämming, en novell. Tills döden skiljer oss åt heter den. Får se om jag lägger upp den på bloggen annars kan ni mejla om ni vill läsa den.
Men nu ska jag jobba lite på min bild uppgift.  Adjö!

jag missbrukar hårfärg

Tjena pärlor!

Sitter i skolan nu och övar på musikalen,
godbless att vi får ha våra datorer annars skulle jag somna.. ZzzZz. Har funderat lite. Vad tycker ni jag är finast i svart/brunt eller blondt? är sugen på att färga ljubrunt men det kommer antagligen bli grönt eller någon sånn skumm färg då, eller vad tror ni frisörer där ute, hehe.. help!


en gammal bild på mig, thomas och jossan :D

so long, miss me when im gone!

I LOVE YOU


Charlotte <3 Nikita

nu blir det hockey

Tjena fjun!

Dagen har bestått utav, snöbollskrig, mulning, blöta kläder och skrik. Och dagen fortsätter med lite mer is, jag och josefine ska på hockey. Nice. Det är Djurgården- Timrå som spelar. För er som inte visste så är jag självklart en äkta djurgårdare. Min vän däremot är Timrås största fan så vi får stå på klackarna mitt emot varandra, men det gör ju inget. Skämt å sido. Men nu ska jag leta fram lite Dif kläder. Bilder kommer nog. Vi står självfallet i klacken! Tjingeling och adjöss!

här har ni plutten själv.


don't take what you dont need from me

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

godnatt fans!

vill tillbaka nuuuu


Min fina syster och jag


Jag och söta mormor


Jag på stan

mina små pygmeer

Älskade mamma och jag

Ledsnahundblicken. Orginalen.


Jag och gullesyster

Här är några få av alla bilder från Prag<3
över och ut

charlotte den allsmäktige

Hello father and other!

Idag var det då konfirmation igen. Roligt faktiskt. Började med gudstjänst som vanligt höll på i drygt en timma. Sen blev det pannkakor, lite sammarbets lekar och en massa prat och sånger. Vi fick även ett armband som vi ska ha varje gång vi är i kyrkan men jag tyckte det var ganska fint så kommer nog använda det utanför kyrkan också. Plus en bibel! Aldrig haft en egen bibel faktiskt. Måste ändå säga att det är rätt intressant!

Alla pärlorna står för olika saker,
tex nattens pärla, offerpärlan, tystnadspärlan, kärlekspärlan m.m

/ den allsmäktige

lussekatt vs lussebulle?

Ah tja!

Shit vad trött jag är. Men kan inte hjälpas nu blir det kyrka. Måste säga att det är kul med konfirmationen men gudstjänsten blir alldeles för låång,trötta mig. Men det spelar ingen roll. Det är ju intressant på en och samma gång. Hm vad ska jag göra idag? Jo, idag ska jag som sagt ha konfa tills tre eller fyra efter det ska jag äta av lussebullarna vi bakade igårkväll. Sen ska jag hem till Joakim och umgås lite och hämta biljett. Ska bli kul var länge sen jag träffade honom.

Men som jag sa bakade vi lussebullar igår och dom blev riktigt goda faktiskt. Vi är grymma på att baka. Synd att inte alla kunde ta glädjen av vårat mästervärk. Men nu måste jag fixa mig. Finns ingen biktbås så vet inte vad jag ska göra om jag kommer försent. Ha det gött

Föresten vad heter det egentligen, lussekatt eller lussebulle?

fred och kärlek.

lite utav min önskelista


[klicka för större bild]

lite utav det jag önskar mig, kolla på första bilden, den första randiga tröjan. Jag är KÄR. Den fick till och med ett litet hjärta brevid sig! På bild fyra, alltså bilderna på dom olika linserna vilken brun tycker ni är snyggast? Jag måste nog säga den första bilden. Tror den heter honey.
Föresten så har min kära vän johan skaffat blogg kolla in den här

jag vill ha bruna ögon

Hej glorious!

Är otrloligt pömsig redan men tänkte bara höra lite med er, jag är så sugen på att skaffa färgade linser. Vill så gärna ha bruna ögon. Någon som har något bra tips om vart man kan köpa färglinser som ser äkta ut? Och vad priset ligger på ungefär och hemsida osv osv. Skriv om ni vet skulle uppskatta det!
adjö!

nya rosa mjukisar

Godkväll gott folk!

Sicken dag det har varit idag då. Först och främst måste jag ju säga att min lilla hund fick mens igår, grattis du har blivit "kvinna" yaay.. Pallar inte med om hon ska få PMS också. Enligt jossan så får hundar tydligen också det, men jag hoppas hon har fel. Men hur som helst dagen idag har varit helt okej. Började med idrott och huvudvärk och sen bjöds det på svenska, religon och matematik, underbart!

Jag och jossan bestämde oss för
att åka in till huvudstaden och julhandla lite. Hittade massa presenter och ett par rosa mjukisar till mig, jätte gosiga. Men nu ska vi fortsätta kolla på idol och käka efterätt, yammi! Ber om ursäkt för världens tråkigaste inlägg men jag är helt seg i huvudet. Kommer ett till inlägg senare, promise!


tack och hej!

min ögonfransböjare

HEJ FANS!

Risifrutti. Shit vad jag är seg orkar inte ett piss, hela kroppen värker och jag är bara allmänt trött och otroligt sugen på att hugga in på min risifrutti som står i kylskåpet och väntar på att få åka på visit min mage. Mhmm mmMhhm..

Föresten så tänkte jag berätta om min dröm som jag hade igår natt. Så här började den: Jag var med i vänner gänget. Jag och Joey hade bestämt oss för att gifta oss och då blev Ross skit pissed. Så han började packa sin resväska som han senare lämnade på sängen för att sen gå iväg. Då gick jag in på hans rum och tänkte att jag skulle börja packa upp hans kläder för det var så töntigt att han tänkte sticka och när jag öppnar hans väska så skriker jag:  ÅH min ögonfransböjare! sen vaknade jag. Ungefär en helt normal dröm.

Men det läskiga med drömmen var att när jag vaknade så fick jag som en instinkt att leta efter min ögonfransböjare och gissa vart jag hittade den? i min VÄSKA! A men hur psykat var inte det? Kanske skulle platsa in i "det okända" eller?

Men nu ska jag äta min risifrutti mhMhm Mmhmm. Risifrutti.
Godnatt & adjö!

pretend like your immortal

Sova? Naj icke. Nej det gick ju inte som det skulle mer nått i den här stilen, sova. vakna. sova. vakna. somna igen. vakna igen, och så vidare och vidare i en timme. Så bestämde mig för att sätta mig vid datan igen och pilla lite med bloggen. Hittade även lite snygga kläder på Bikbok.se som jag mer än gärna skulle vilja äga, so i hope santa exist.

åh åh juste, fick tillbaka mitt engelska prov idag, 80/100 jag är helt klart nöjd och stolt. Men nu börjar greys anatomy så ska kolla på det men tänkte först tipsa om några sköna  låtar som spelats på min itunes idag 1 2 3 4 5 6 7  en del av dom är rätt gamla men sköna ändååå.

följ min blogg via bloglovin

jag är super glad

oh yeah! Jag är riktigt munter har precis blivit klar med min uppgift om vatten, jag vill tacka min mormor, min syster och framför allt min mamma som hejade på mig hela vägen och hjälpte mig, tack... :')! Men nu ska jag försöka vila en stund är riktigt pömsig. Föresten så något jag kan sakna nu på äldre dar är när farmor blåste john blund "pulver" på mig och min syster så vi skulle kunna sova. obs det är inte som det låter. Man blåser bara luft på ett farmigt sett i ansiktet och man blir trött på engång, ska försöka få syster att göra det på mig innan jag somnar i natt.  tjingeling!
 

she moves like she don't care

Tjena pärlor!

Mitt tidigare inlägg kanske var chockande, ber om ursäkt. Men ibland får jag tråkigt och massa konstiga ideer som tur är så kan jag ju alltid skylla på att jag var med josefine. Föresten så har jag gjort tre goda gärningar idag, förvånade?

godgärning nummer 1: gick upp tidigare för att jag skulle kunna gå ner till stackars ludde som annars skulle fått sitta ensam i centrum och vänta en halvtimme och lite till.

godgärning nummer 2:
Köpte tre lussebullar en till nikita, en till josefine och en till mig såklart. Gud så goda dom var såg dock rätt torra ut men nej nej det var dom inte ska jag säga, go pressbyrån. 

godgärning nummer 3: erbjöd mig att köpa en lussebulle till Ludde också (trots att jag inte hade råd).


Jag är väldigt trött och seg idag tänkte jag bara säga så förvänta er inte något läsbart. Men nu måste jag plugga, blä. Slänger in ett inlägg senare.
 Adjöss eder Charlotte
visst ser jag pluttig ut!

gissa gissa gissa


gissa djuret

jesus walk with me

Pojkar och flickor!

Hej. Hur har min dag varit? okej. Försov mig idag igen pga min skadade mobil som inte ringde, oj så ovanligt. Missade bussen precis. Gick och köpte en latte. Spillde kaffe på mina kläder. Missade min favorit lektion. Nej min morgon var inge vidare.

Dagen fortsatte väll helt okej, gick igenom tekniken och våran nya musikal, imorgon presenteras rollerna *yaay*.. Sen var det lucia träning i någon timme, missade sista lektionen. Fick lite ångest över det. Ångesten försvann. Åkte till centrum med Isabelle för att sedan vandra vidare till gitarren, blev en riktigt lyckad lektion enligt mig, men jag har nog världens roligaste lärare så det är inte så konstigt.

Sen blev det ett varmt bad och kyckling filé
, ah å yammi. Riktigt skönt, riktigt gott. Ska plocka lite i rummet, gå igenom no uppgiften som handlar om vatten och sen är det dags för desperata hemma fruar. Om ni undrar varför jag skriver desperata hemma fruar så är det för att jag inte kan stava till det på engelska, det är svårt.

Tänkte tipsa om en skön låt som har fått gå på repeat på mina itunes, Club 8 - Jesus walk with me. lyssna [HÄR]
alla säger att jag inte säger svensk ut på denna bild, vad säger ni? :)

gott gotti gott gott

HEJZAN!

Jag har en viktig sak att förmedla. Jag gick igenom lite bilder på datan och hittade en bild som jag alltid tyckt sett rätt fräsch ut. Men vad händer? Helt plötsligt får jag en total förändrad syn på bilden. Jag ser ut som en liten skåning som springer runt i en blommig klänning på en sommar äng, matar kossor och gör reklam för bregott! Vad är det som händer, något känns plötsligt väldigt fel. Är det bara jag eller ser ni också vad jag ser?

hm, kanske inte är så tokigt att vara smör flicka iallafall.

lite kloka åsikter

Tjena grabbar!

Nästan alla har väll en favorit lärarer tror jag. Och jag om jag inte hade det så fick jag det i igår. Såg att min lärare Roger lagt upp en bild på facebook på han och ett gosedjur som han fick av mig för flera år sen. Han hade också taggat den som Charlotte. Det var min favorit lärare det.

Sen måste jag ju säga att ni som redigerar ihop alla reklamer och sånt måste ju vara något iq befriade, vem FAN kom på att volymen ska höjas till hundra x10 när det blir reklam? Ni förstår väll själva att folk alltid går ifrån tvn, byter kanal, stänger av ljudet eller åtminstånde sänker till normal volym. Och sen om man då har gått ifrån tvn eller sänkt volymen så hör man ju inte när programmet börjar igen, är det de ni vill, va va va? Gör reklam för saker som folk vill köpa istället så slipper ni ta er till av drastiska och irreterande återgärder.

xoxo - trötta mig det är såååå lame! och visst jag tycker att gossipgirl är en hyffsad serie men jag måste stänga av ljudet i början när den där tjejen säger "you know you love me, xoxo gossipgirl" asså jesus kristus i himmeln det är så töntigt. tycker till och med att puzz och kramiz låter bättre. bara jag?


xoxo chachagirl- hahahaha

frank from tele2 company

Hej gullefjun!
Har en liten fråga till er, är det bara jag som gått och blivit kär i frank från tele2? i love him, i want to hug him, i want to kiss him, i want to marry him and im thinking about to switch from comviq to tele2 just because of frank, damn he make me wanna sing!

shit nu börjar desperate housewifes igen, kisses!
och åh åh föresten, Följ min blogg med bloggkoll okej vet att den inte är det minsta intressant nu men vänta bara!
adjö!

jag försöker igen

Hej sockertoppar!

Förstår att ni snart blir helt galna på mig, ja jag har bytt blogg igen! men chalicious kom igen charlotte något bättre kunde jag väll kommit med licious är so last year och lite fjortis namn om jag säger så. Så har ingen aning vad jag fick det lama namnet ifrån. Men nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogg på den här bloggen spellme. Hoppas ni fortsätter läsa den här bloggen. Ska försöka hitta någon som kan göra en design som passar mig och inte bara en vanlig design utan jag vill ha något eget. Det jag kommer skriva om är min vardag och saker där om kring och säkert lite skvaller och sånt men jag lovar inget det blir bäst så, modebloggar finns det gott om så jag struntar i den biten även om jag kanske lägger ut lite bilder på kläder och assocearer som jag köpt. Men som sagt vi får se vad det blir men nu ska jag tagga till med lite popcorn och desperata hemmafruar!
adjöss!

RSS 2.0