snart ett nytt år

Hallå där hemma!


Som jag redan förstått så saknar ni mig, ahaa? Jag saknar er också fellas. Men håll ut. Ni ska veta att jag har det riktigt nice, bor i en lägenhet på gotland med syster, Ludde och Victor, trevliga människor alltså. Men hinner inte skriva något mer just nu måste fixa lite grejer. Ville egentligen bara önskar er alla ett riktigt gott nytt år, så GOTTNYTT ÅR!

Juste, jag fick ett önskemål om att jag skulle skriva om vad jag fick i julklapp. Er önskan är min lag. Jag skriver det när jag kommer hem till Stockholm igen.

Adjö


trööööööööttt

Tjena
Nu sticker jag och storasyster till Gotland. Blir kanske dålig update, sorry fellas!


kkkkskkyck.. kyckliii.. ng..

Hallå!
Måste meddela att ken-leken gått över styr. Syster bryter tio sekunders regeln och den driver mig till vansinne. Igår hittade mamma mig framför en fläckt där jag satt och blåste och blåste med styrka att aldrig ge upp. Jag är ingen chicken intalade jag mig gång på gång innan jag somnade igårkväll. Jag har även bytt ring signal till I've got soul but im not soldier.

Jossan vad händer med mig? kom hem. Adjö

that don't impress me much

Tjena
Jag är ju en så trevlig människa som bjuder på sig själv så varför inte bjuda på ett litet klipp med mig som bebis? Eller baby och baby var jag väll inte men sex år ändå. Rätt så länge sen. Är dock nästan lika lång (kort) nu som då, men det är en annan historia.

Håll i hatten och hämta popcornen för nu bjuder jag på leopardkjol och pälshalsduk!

Tack till kören, micaela och linn gillenberg
ADJÖ

en ny lek har införts

HEJ

Ja men tell me about it, jag suger på att blogga ibland, jag vet! (notera ibland). Men har faktiskt inte så mycket att uträtta alltså med andra ord så har det inte hänt så mycket hos mig. Dom senaste dagarna efter julafton så har jag kollat på flera filmer i rad, sovit och ätit. Nej asså jag är verkligen inte så tråkig som det låter men jag har inte mått så bra, varit sjuk och så. Men jag är på bättrings vägen, yeyyayeh!  Men man kan se det på två sett:

1. Jag har inget liv, kollar på filmer och lever mig in i filmerna.
2. Jag har nog slagit rekordet på mest film tittande under endast 4 dagar!


Välj själv. Men välj tvåan. Föresten under dom hära fyra dagarna så har det hänt en sak. Mitt hår har växt, mitt hår på huvudet har växt! Jag bettar på en eller två mililmeter, yes yes yes! 

Juste en ny lek har införts i den coola världen.
Leken går ut på att man ska rapa och säga ken samtidigt och sen ska man blåsa på varandra, den som ger upp först förlorar. Observera att detta kan vara en evighets lek så om man ger sig in på leken så får man leken tåla och det gäller att ha tid och inget liv när man utför denna lek.

Givetvis finns det regler!
1. Inte leka denna lek när pappa är i närheten.
konsekvens: han blir sur och det är risk för att bli kallad "omogen"

2. 10 sekunders regeln. En mycket viktig regel. Den som inte blåser på motståndaren inom loppet av 10 sekunder har förlorat.
konsekvens: Ja tänk själv vad jobbigt det skulle vara att behöva komma ihåg vilken rap man blåser för om det inte fanns en tidsbegränsning, måste jag ens förklara? suck

Kan man dra sig ur leken?
Det här är en av dom frågorna som jag får in hela tiden. Ständigt detta tjat om att dra sig ur. Men ja självklart kan man dra sig ur ken-leken.  Det går till så att du placerar din vänstrar hand framför ansiktet och börjar vifta. Då har du därmed lagt dig. Men det finns även konsekvenser för detta beteende. Man får dras med namnet chicken i en hel dag, det vill säga 24 timmar.  Är du en chicken?


hi, im ken

en lyckad julafton

Hej.

Hoppas ni har haft en bra jul, min var helt perfekt minus huvudvärken då. Men jag orkar inte berätta och man säger ju att bilder säger mer än tusen ord, så slänger upp ett par "tusenordiga" bilder imorgon bara för eran skull, kan tänka mig att ni längtar efter att se vad jag gjorde på julafton, ja ni hörde rätt vad JAG gjorde på julafton.

Ska snart gå till den platsen som inom dom
senaste dagarna blivit mitt favorit ställe här i lägenheten, nämligen medecinskåpet. Där befinner sig min drog, ja alvedon alltså hehe. Nej men egentligen vet jag inte varför jag fortsätter att stoppa i mig tabletter eftersom det inte hjälp mig ett dugg, men hoppas väll på att det nån gång ska bita lite iallafall.

Men nu kallar det vita stålskåpet på mig så det är dags att glida vidare. Sen blir det skräckis och efter det så får jag väll torka upp efter min syster i soffan... Som tur är så är hennes pojkvän här så jag slipper dela 90 säng med en 18 åring haha.
Hur som helst, hoppas ni haft en bra jul och.. Tomten kom till mig, HA!


Hittade föresten den här bilden på mig. Bara ännu ett bevis på att jag alltid varit sten tuff :D

ADJÖ.

God jul mina små nissar!

GODJUL på er allihopa!
Hoppas ni sover gott och får världens bästa julafton!
Så här ska jag se ut imorgon, skippar fin klänningen och slänger på skägget å tomte luvan ;)!

ADJÖSS

min luftgitarr och jag

Tjena, kungen här!

Mår lite bättre nu, thank god. Vilade i ungefär två timmar.. skönt. Sen så satt jag, mamsegull, ludde och mickis och spelade ett frågespel, haha riktigt roligt faktist! Men nu ska jag spela lite på gitarren och sen sova för natten, yäyähwowow! Tjuliluli! och BÖRSTA TÄNDERNA.
har jag sagt att jag och jossan har startat ett band? Hon klonkar på bordet och jag lirar luftgitarr. Vi har inget namn, men gud så bra vi är. Förslag på namn till våran duo grupp?
ADJÖ

aj aj huvudvärk aaaj

Hallå snyggingar!

Förlåt. Men att blogga är inte min starka
sida idag. Har världens huvuvärk. Uscha buscha.. Nu ska jag duscha (haha det rimmade.) och sen blir det nog att krama kudden. Men jag återkommer imorgon och det blir det något bättre som jag bjuder på, promise. Ni är bäst.

- PUSS & adjö

the name of real love, shoes


No emotional baggage, just replace it with Dior.

inget vanligt hus ett pep..

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Det har inte jag
. Drömde en mardröm och vaknade med tårar i ögonen. Det gjorde det inte bättre att jag var ensam hemma när jag vaknade. Har inte så mycket att säga förutom pepparkakshus. PEPPARKAKSHUS. Baka baka baka liten kaka.. pepp.. kak..

HJÄ.. Mi

vi är det ni kallar vackert

Herre jeflar, vad snygga vi är! Visste faktiskt inte att man kunde bli så här bra på bild. Älskar min perfekt skrynkliga näsa och Jossans töjbara läppar, ja perfekt var ordet. Tänk om det skulle finnas flera som oss, då hade vi haft många BRA vänner!

TIPS: snusen ska vara bakom underläppen, kolla vad snyggt det blir då! Man får även en snyggt utstående haka för er som har brist på det. Tummen upp från mig.


Föresten så tror jag att jag får börja använda vax i min lugg, frisören klippte den för kort och han var så snygg så jag vågade inte säga emot!

Min svagalänk alltså: Frisörer som är så snygga så man tror att dom är gay. Man ger upp. Sen börjar dom flörta. BAM, Charlotte rodnar fniss fniss. Där har ni min svagalänk.

- ÖVER och UT

im sick, oh sick.. :(

Tjena snäckor!

Denna dag har varit seg, trots att jag
steg upp vid två tiden och efter det har det mest blivit att slappa. Har fetaste huvudvärken. Skriver sen. TJOHO

Isabelle, Josefine, Nikita, Madeleine och JAG

saknar dig redan

juste, idag åker min älskade Jossan på kryssning och kommer hem på söndag :((
vi kommer sakna dig, buhäuäuähähähähähäh  :'(

yäyäy torsdag yeyej..

Hallå fans!

Hade ni en trevlig torsdag? Min torsdag
var riktigt skön iallafall. Hämtade mina betyg i skolan, sov, mini släktmiddag, tjejorna plus några grappar och sen blev det film när jag kom hem.

Vaknade nyss, är skit trött. Tror
jag ska sova lite till. Blir flera inlägg sen. TJINGELONG

oh happy day

Hello admires!

Jag är fett seg på att blogga. Jag vet.
Skitsamma. Idag var det julavslutning, riktigt skönt måste jag säga. Dom här tre veckorna ska jag bara ha kul, koppla av, men det skönaste av allt, ingen stress. ohyeah!

Ikväll blir det däremot liten mini släkt
middag, mysigt mysigt! Och efter det blir det hem till Madeleine med tjejorna för att bada jacuzzi och skvallra lite, härligt!

Föresten jag fick reda på för någon dag sen att jag ska till gotland över nyår med min syster. Vi ska till hennes pojkvän och några av hans vänner och bara umgås och så. Blir nog riktigt najs, har aldrig varit där förut. Eller jo på gotland men inte hos Ludde. Och på julafton blir det att mysa med familjen och några från släkten kommer bli jätte trevligt. Men nu ska jag ta en nap innan jag börjar hjälpa mamsegos med allting.

thank god, LOV <3


- adjö



tack söta Lovisa

Jag såg precis att jag har fått en award av en utav mina favorit bloggar nämligen Lovisas blogg.
"Du har fått en award i min blogg för att jag gillar ditt sätt att skriva, det är lätt att läsa dina inlägg, dom är inte milslånga och så är du en go person!"

Tack gumman!

Reglerna är
1 De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den
2 Länka till den bloggen du fick den ifrån
3 Ge den vidare till sju andra bloggare och länka till deras sidor
4 Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden

Det finns väldigt många bra och intressanta bloggar men alla har ju sina favoriter, här är mina.
1 Natascha
2 Marie
3 Yasmine
4 Saado
5 Gynning

6 Christoffer

7 Emma

nytt och fräscht

Hej snyggingar!

Idag har jag handlat lite nya kläder.
Det blev en t tröja och söta spets underkläder. Hade tänkt köpa lite juliga underkläder men fastnade för ett par lila så blev tvungen att köpa dom. Var dom inte söta?

adjö

färgade linser, heey..

Hos fargadelinser.com får man som bloggare just nu ett par färgade linser utan styrka helt gratis. Hur najs som helst enligt mig. Jag blev riktigt sugen på den här hotta färgen som heter Colorblends Honey, as najs! Eller vad säger ni? Jag tycker färgen ser riktigt varm och mysig ut, man får nog söta ögon med den färgen. Vad tycker ni om färgen på linserna?

tjuhu!

delicious!

Mmhhm yammi *drewl* nu ska jag äta jul skinksmacka med senap och drick julmust, mumsfilibabba :D
  +
haha fyfan, tror jag precis tappade matlusten..

hola guapos u guapas

Fellas!

Yes, idag blir det denna söta klänning
som jag tar på mig. Tycker den både är söt och enkel och det passar ju bra idag. Så såhär kommer jag se ut plus lite smink. Men blir nog inte så mycket. Tycker inte att man ska sminka sig allt för mycket i kyrkan, men det är min åsikt. Så lite mascara räcker för min del :).

adjö

söndag söndag

Hej allihopa!

Vaknade för ungefär en timme sen
, skönt att sova ut ett tag, det är ju trots allt söndag. Men om några timmar bär jag av till kykan. Jag och Nikita ska hålla i en Luciagudstjänst, det ska bli roligt. Men nu ska jag hitta något att ha på mig, tror redan jag vet.. Lägger in bild sen!

Godmorgon charlotte.. aja nu ser ni iallafall lite utav min nya hårfärg!
 Adjöss

godnatt little fellas

Fancyfaces!

Innan jag kryper ner i min varma säng så måste jag berätta att jag har färgat håret i dag, hos frisören och herre min skapare som farmor säger, SATAN i GATAN vad snygg han var.. skulle kunna gå tillbaka dit bara för att tvätta håret! Men hur som helst så är jag är brunett igen, yay! Och jag är riktigt nöjd faktiskt måste säga att det var skönt att bli av med mitt fjortis blonda hår, usch usch. Om det är någon hårfärg som jag har tröttnat på så är det den där blonda färgen som jag hade, fattar själv nu hur fult det faktiskt är. Not nice. Men nu är jag brunett och det är fan galet naize. Har ingen bild nu så det får det bli imorgon istället. Nu ska jag krypa ner i sängen, tjingeling.

Måste bara säga att jag är riktigt svag för den här killlen. Helt underbar. Bara jag?


piraja piraja aaaj

Little fellas!
En bild från the good old days,
här går jag bara i sexan tror jag haha pluttigt det låter. Gissa vem som är jag på denna bild? Hörs senare!
 
adjöss

nobel fiest

Hej fanz!

Har inte orkat skriva någonting idag så
blir ett lite försenat inlägg. Men måste säga att igår fick min vän Joakim mig att kolla på Mamma mia, eftersom han sagt att han kollat på den flera gånger och att den är jätte bra så kände jag mig nästan tvungen att kolla på den. Och den var verkligen jätte bra, så den rekommenderar jag verkligen! Men nu ska jag kolla på nobelfesten för den började väll klockan sex? Kan inte påstå att jag är speciellt intresserad av det men alltid kul att kolla på deras klänningar. Ska ni kolla på Nobelfesten?

Vet att det är många som undrar varför jag inte är på nobelfesten å så, men det är klart jag blev bjuden men hade inte tid liksom.. (a)!

adjöss

lite snabbt sådär

Goddag!

Har inte hunnit skriva något idag. Det
har i och för sig inte hänt något speciellt så har väll inte varit så mycket att berätta om eller jo jag var hos tandläkaren, hennes händer luktade as äckligt, trodde jag skulle spy.

Juste en annan viktig sak som kom upp idag när vi satt och åt var att senap borde stavas med två stycken p.

adjö

vilken plugghäst, gnägg.

Little fellas!

Jag har pluggat sen klockan halv fem tills nu,
det är helt sjukt vad grym man är. nerd. Jag vet. Men skitsamma kunskap är makt så det så! jag är bäst och jag vet det. Fast ni är lite bättre såklart.
haha visst ser brillorna rätt äkta ut?

pluggandet kvartstår

Godmorgon!

Idag blev det att sova läänge för mig.
Eftersom att jag inte är i skolan nu pga min skada. Men blir nog snart bättre och då börjar skiten igen! Inte för att man slipper undan pluggandet när man är hemma, nej nej, speciellt inte eftersom att jag går i en musik och media klass då måste vi mejla in alla våra uppgifter, så länge inte internet har gått sönder.. hihihi *SMILE*

Nej men nu blir det av att plugga fysik, spanska och börja på mina inlämningar.. suck! Hörs senare snyggingar.
jag och josefine, enkel och billig outfit. höhö.

godnatt från mig

Godkväll allesammans!

Yo bitches. Tänkte bara berätta lite om vad som hänt och händer.

Idag har jag: bakat pizza med pappa
Idag har jag: slagit in julklappar med mamma
Idag har jag: kollat på skräckis
Idag har jag: inte pluggat fast jag borde

Nu ska jag: borsta tänderna, hämta vatten och kolla på dom nya avsnitten från andra avenyn. *SMILE*

nattinatti. Föresten, följ gärna min blogg via bloglovin!

tro hopp och kärlek

Nyp mig för jag tror jag drömmer! Jag är brun! ni måste se den här oredigerade bilden på min mage/rygg.. jag är brun och en kamera ljuger inte eller vad det är man säger? naaaaajs. Sen blev det en bild på mitt snygga konfirmations armband, ett armband som jag köpte i spanien i sommras och min guldkedja med tro, hopp och kärlek. Adjöss

you want a piece of us!

Tjena fans!

Har inte dirket något vettigt på hjärtat. Så för tillfället blir det bara en bild på mig och min annars så söta hund China. Föresten, schysst dubbelhaka vart får man tag på en sådan?!?! suck... ah!

adjonken!

Jaa fast nej..

Lystring pojkar och flickor!

Har inget viktigt att säga men ändå.
Hej. Okej det här sög. Hårt. Mamma och jag pratade om att göra lösnaglar idag. Alltså menar inte sånna som man köper på h&m för 89 spänn utan porslin, acryl ah ni vet sånna. Och hon tyckte att jag skulle göra det. Blev skit glad tills jag kom på att det inte är så lätt att spela gitarr med långa naglar på vänster handen. Försökte få henne att låta mig fixa höger handen bara.. Men det blev liksom Ja fast nej till svar.. och kan ju säga att jag hade ångrat mig grovt om jag hade gjort det haha. Not nice, not at all..

Föresten gjorde en liten snabb justering med bloggdesignen, jag gillar det gör ni?


brunett, rödhårig, svart, blondin hjälp?

hej sötnosar!

Som dom flesta vet är jag helt
manisk när det gäller hårfärger. Men har fått höra att jag passar bäst som brunett. Så jag funderar på att dra en runda till frissan och fixa mig. Dock inte klippa mig eftersom jag absolut inte vill ha kortare hår än jag har, inte nu när jag har lyckats spara flera centimeter! Men vilken färg tycker ni är snyggast? Ska inte fixa frisyren bara färgen, vad tycks?

adios!

jag behöver hjälp

snyggingar!

Jag behöver lite råd. Har hittar massa
fina klänningar. Några till nyårsafton och några till julafton. Men vilka är snyggast? hjälp mig..
 
vad tycker ni? Säg dom två snyggaste klänningarna är ni söta!  (klicka för större bilder)

saknar det livet


Nu kom jag på det

Little fellas!

Nu kom jag på det. Har nämligen försökt
tänka ut det sötaste kändis paret och det är helt klart Jonas Gardell och Mark Levengood! Deras kärlek till varandra verkar vara så äkta, och båda är två super charmiga pojkar, cute.

- adjöss

han är dösnygg

tjenixen puddingar!

Tänkte bara höra om allt stod väl till
med er. Och vad tyckte ni om att Robin B åkte ut ur idol igår? Kan själv säga stolt att jag röstade på honom. Inte bara för att han är hur snygg som helst eller jo.. Men mest för att han har en jätte fin röst men ingen fattar det eftersom att han inte riktigt vågar släppa loss på scen men tyckte ändå att han var duktig igår. Men tycker såklart att Alice och Kevin var duktiga också. Men enligt mig så borde det få vara tre stycken som går vidare till globen då det inte känns lika tungt att komma två om man är två stycken om det.

vad tyckte ni om att Robin åkte ut?

i love my hair

YO BABES!

Asså ÅH! Varför i hela friden klippte jag
av mig mitt hår? varför färgade jag det? varför varför varför! Jag vill ha mitt rödbrun långa hår.. Det var så SNYGGT! sakna sakna sakna.. suck på mig sjääälv!

(kiss konsert 30 maj, min födelsedag)

snart är det lördag igen

Godmorgon fans!

Somnade sent. Vaknade sent. Idag
har jag gjort något som jag aldrig gjort förut. Duschat med kryckor, bikini och en assistent. Haha sorgligt alltså. Blev till och med buren till min säng efter duschen, lyxigt.

Idag ska jag bara plugga. Har två prov på måndag och tre inlämningar så ni hör ju själva vilken härlig lördag som väntar på mig. Men kom just på att det är gott med frukost på morgonen så nu ska jag käka laater!
+ +  
adios!

min fina mamma

Tjena snäckor!

Idag har min mamma permanentat sitt hår
. Med lockar alltså. Det blev så grymt fint och jag är väldiigt avundsjuk hihi. Hon ser ut som en prinsessa. Kolla bara så snyyyggt det blev!

brun å brun, brun brun sommar

Godmorgon beautys!

Vaknade för en stund sedan. Bestämde
mig för att sätta mig vid datan då jag kände mig ganska så utvilad. Bläddrade igenom lite sommar bilder och hittade bla den som är med i detta inlägg. Fasiken vad brun jag var, bilden är ju dock lite redigerad men kan sätta mitt ord på att jag nästan var så här brun och fin. Ge mig sommar..!

ajsing vajsing

HEY LITTLE FELLAS!

Tänkte berätta vad som hände med mig igår.

Allt var frid och fröjd tills idrotten. Hände en liten olycka och min fot mådde skit. Så blev att åka till akuten och vänta i fleera timmar. Sen när allt var klart och röntgen bilderna tagna fick vi åka hem och vänta. Sen ringde läkarna och sa att jag fått en rejälstukning/muskelskada och att det kommer ta två till tre veckor att läka. Men personligen tycker jag att det känns som någon huggit av min fot men men doktorn har väll rätt. Så nu är det bara att chilla galet hemma som gäller.
Hur mår ni?

Charlotte depp

Jag gör ett radio program om the sexiest man alive, Johnny depp såklart. I love him and I want to marry him and nothing can stop me now. Vad gör ni?

hemma video

Ladies and gentlemens!

bam bam bam bam bam bam baa!
Nu kommer en liten video jag och big sis gjorde i förrförr går. Vi hade precis vaknat så ser väll inte allt för fräscha ut men ack så bra vi är!


hej hej hjälp mig

Hello fellas!

Nu sitter jag och skriver en uppsats om en teknisk uppfinnin. Någon som är high på satelliten? jelp meeg. plis.
Har ni haft en bra helg?

RSS 2.0