kyle xy do you want to marry me?

Vaknade för några timmar sen och kände mig väldigt tränings sugen. Men kände mig inte riktigt på topp för att träna på gymmet så det blev solarium istället. Lite senare ska jag åka till ikea med familjen men nu ska jag fortsätta kolla på kyle xy, han är så söt! Puss och kram♥

mitt stackars öga

AAAAAJ!
har fått in tvål i mitt ena öga. aj aj aj. Det gör inte ont men känner på mig att det kommer svida som tusan om jag öppnar det. Så nu får jag blunda med mitt vänstra ögat hela kvällen.

aay caramba.. mamma mia ;(

i want it that way

hahah våran backstreet boys musikvideo. Den är inte färdig redigerad men bjuder på den iallafall. Hmm.. kommer antagligen ångra att jag la ut den. Jaja.. Föresten, jag har färgat håret!

090227

Godmorgon på er!
Vaknade vi halv nio idag, lite tidigare än planerat men det är alltid skönt att ha lite extra tid på sig. Känner att jag snart måste stoppa något i min lilla mage, är väldigt hungrig. Blev dock lite osäker på om jag ens får äta nu innan tandläkarbesök?  Hmm.. aja inte mitt problem!

Lägger in en mysig låt till er, som ni kanske redan hört. Nu ska jag göra frukost. Önska mig lycka till hos tandläkaren, I might need it!
 
Puss och kram♥

it's friday im in love

Denna bikini MÅSTE JAG KÖPA TILLS I SOMMAR. Ursäkta dampet men jag praktiskt taget dregglar efter dom fina färgerna! I neeed this! Men den blir antagligen inte min eftersom att överdelen bara finns i XXL  och dom verkar inte ta in några fler. Fy vad jag blir ledsen då! 
Är det någon som vet vart man kan få tag på en liknande bikni? Måste vara samma färger. 
asos.com 

hair colours

Nu har jag valt ut två riktigt snygga hårfärger. Jag tror att jag skulle passa i den som är på bild nummer 2. Men den jag verkligen skulle vilja ha är den på första bilden. Men vet inte om jag skulle passa så bra i svart? Kom gärna med åsikter!

im just a girl

Jag som hade planerat att sova ut imorgon men icke, upp vid åtta in till stan och till tandläkaren, yay!.. Fast det gör faktiskt ingenting för då kan jag gå runt i lite affärer efter mitt tandläkarbesök. Dock lite tråkigt att gå runt i stan ensam. Så om någon annan ska in så är det bara att säga till haha nej men jag shoppar bäst om jag går ensam.. Just därför jag inte vill gå ensam, vill inte göra av med mina pengar.. blä. Svårt det där haha. 

Nej nu ska jag göra mig i ordning för natten, även fast det kommer ta sin tid att slita sig ifrån datan. Puss och kram! Föresten, brunett.. vad säger ni?


outfiten idag blev;

vit t-shirt från hm
rutig topp från indiska
avklippta jeans från bikbok
vita strumpbyxor från lindex

090226

HEJ FAAAAAAN'S ! 
Blev inget bloggande igår, inte ens några svar på era kommentarer bjussade jag på, fy vilken snålis jag är. Men Orkade inte sitta vid datan igår så det blev en liten paus från det. Tror faktiskt att det är bra ibland, att ta en data fri dag alltså. Men måste ju säga att jag saknade er såklart. Men nu är det back to business. Har nämligen massa kommentarer att svara på. 

- Just fabulous. 

vilken sötnos

Sådär ja, nu har jag hållt på att fixa med mammas hår i över en timme och sminkat henne lite grann, kolla så otroligt söt hon är. Använde mig av en halv tjock locktång från obh nordica, designen good life.

Puss och kram♥

a girls bestfriend

pearl´s

always think pink

sitter och målar tå naglarna just nu, färgen blev rosa. Det blev faktiskt jätte gulligt trots att mina fötter ser helt likbleka ut på bilden. Ser ni alla mina ärr och märken på höger foten? Den stackarn har varit med om mycket. Nu ska jag se om jag vågar mig på finger naglarna eller om dom förblir omålade. Puss och kram♥

promenad med sötnosen

Var nyss ute med china på en kall promenad. Men mysigt var det trots att jag är väldigt anti snö just nu. Har inte så mycket på hjärtat så jag ska nog lägga mig i sängen och kolla lite mtv, som alltid. Det blir dock ingen te idag eftersom att mitt vanilj te är slut, buhu.. Det får bli vindruvor istället!  Puss och kram♥

everyone needs a teddy bear


Igår besätmde jag mig för plocka ur den här nallen från min garderob, vet inte varför jag stoppad undan den. Kommer ihåg hur glad jag blev när jag fick den. Låg alltid och kramade den på nätterna då mamma jobbade. Döpte den till big mama, hade gärna döpt om den till något gulligare namn nu några år senare, men det känns taskigt så den för blir min gosiga big mama teddybjörn. Puss och kram♥

navel piercing

Jag hade ju hål i naveln för ett par månader sedan som ni kanske vet. Men var tvungen att ta ut den eftersom den skulle gå rakt igenom annars. Men min piercare sa att jag skulle komma tillbaka efter ungefär tre månader. Men jag gick aldrig tillbaka men nu funderar jag på att göra det igen, saknar verkligen min fina piercing och så vill jag ha hål i naveln nu till sommaren. Så kanske ska göra det nu på lovet? Jag vet inte, måste prata med mammsegos först. Någon annan som behövt pirecat om sig i naveln?

Puss och kram♥

det blev flera timmar

Vilket sjukt beteende, idag har jag kollat på Rob and Big i 6 timmar i streck, tror helt ärligt att det är något fel på mig. Men det gör inget, två störtsköna grabbar så det var värt det. Kollade nyss på den nya filmen som visas på bio "wild child" med min syster. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Förväntade mig något typsikt high school musical, men icke då.
Jag är föresten jätte hungrig. Jag har en hallon paj i frysen.. hm vad hindrar mig? Nej dask i ansiktet på mig själv, jag har börjat äta alldeles för mycket söt saker. Man ska inte hålla in på sådant men man ska inte heller göda sig med det.
Nu ska jag iaf:
♥ Svara klart på alla kommentarer
♥ Ta något att äta
♥ Duscha
♥ Välja ut en film/serie
♥ Kolla
♥ Sist och skönast, sova.

Rob and big black

Jag kunde inte vara nöjdare, sitter i sängen med datan i mitt knä + china, tv:n framför och kollar på Rob and Big. Har kollat på det i flera timmar nu, skit nice. Sweeet nu tog pausen slut. Puss och kram♥

snygga tips till beach 09


colossal

Jag är uppe tidigt idag igen. Ja, jag steg upp klockan 07.00 på en söndag. Jag gör inte speciellt mycket sitter och funderar lite på om att jag behöver köpa en ny mascara och jag vill testa någon ny istället för att köra på samma saker hela tiden. Men jag är lite osäker eftersom att jag inte vet vilken som är bra och inte men det lutar lite åt  maybelline the colossal volum' express, japp hela det långa namnet åt en mascara. Är det någon som har testat den, är den bra isåfall?

carrie bradshaw necklace

Åh, jag vill ha samma halsband som carrie bradshaw, eller ja sarah jessica parker har i sex and the city. Fast vill såklart att det står charlotte istället för carrie. Någon som vill köpa ett sådant åt mig? Tveka inte, köp bara. Ni gör en god gärning och en liten flicka mycket lycklig.

Deltävling 3


Skön låt och stiligt framträdande, fattar inte att hon inte ens fick vara med och tävla om final platserna.

Ja, jag tyckte faktiskt att dem gjorde ett riktigt ballt framträdande, och låten var bra den också, tumme upp.

En jätte duktig och söt tjej, hennes låt var bra men tycker inte alls att den hörde hemma i melodifestivalen, sorry molly men final platsen borde gått till någon annan.

Tre jätte charmiga killar och en grymt bra låt och showigt framträdande, dom förtjänade verkligen final platsen. Visste ni att Mattias från E.M.D har gjort låtar med min klass?

Ja jag skulle tycka att det var dö tufft om jag hade haft en morfar som ställde upp så här i melodifestivalen. Men inte var det någon direkt schlager inte, dock hade han grymt skön röst, keep it up grandpa.

Suck. tråkig, trötta mig *gäsp* ZzzZz

Kommer inte ens ihåg lite itav låten nu men den var väl ganska så bra, men det var inte något speciellt tyckte jag.

Hur grymma som helst, älskar dom. Älskar rösterna och låt texterna och musiken, riktigt nice. Varför gick dom inte direkt till globen?

today I wear..


Fuskpäls väst- Ginatricot
Leggins- Ginatricot
Armband- Lindex
Tröja- chicy.se

new header

Idag klev jag faktiskt upp vid 08.00. Varför har jag ingen som helst aning om men jag kunde helt enekelt inte somna om så det var bara att resa sig från sängen. Sen konverserade jag lite med mina föräldrar och sen fastnade jag vid datan som vanligt. Har inte ens slitit mig för att gå och äta frukost, vilken  nörd jag är. Men ska göra det nu, magen rent utsagt skriker. Puss och kram♥
Föresten så har jag gjort om min header igen. Vad tycker ni? Jag är super nöjd!

Idag blir det hårdrock föresten. Bilden är från kiss föra året, 30 maj på min födelsedag!!

hårdrock och solarium

100 spänn på att ni inte vet vad jag ska göra imorgon. Jag och pappa ska nämligen på en slags hårdrocks "konsert". Det ska bli jätte roligt, tro det eller ej men jag älskar faktiskt hårdrock. Men det är inte för ens vid 17.00 tiden. Innan det tänkte jag försöka få en sol tid på gymmet, fick nämligen ett klipp kort som min mamma inte användt upp ännu så det ska ju helt klart användas sen om det blir gym eller solarium får vi se.

Nu ska jag försöka att hämta mig från min lilla skalbaggs incident, usch vad jag ryser! Ska lägga mig bredvid pappa i soffan och hålla hårt i baseball träet.


jag är så rädd

Jag skakar i hela kroppen och så fort någonting så litet som en av mina egna hår slingor nuddar min kropp så flyger jag minst en meter. Jag är jätte rädd! Hittade en liten liten liten insekt i mitt rum. Nu tänker jag ringa antisimex eller vad det heter åh, känns som att det kryper på min kropp och som att en liten kakerlacka eller något annat läskigt ska hoppa fram och skrika BU! Åh nej, jag kommer inte kunna sova.
HJÄÄÄ...


färgar systers hår

Har precis satt i två blonda hårklets färger i min systers röda bruna hår, min syster var så ivrrig så vi skippade till och med avfärgningen. Men får hoppas att det blir bra iallafall annars så får väl jag ta på mig skulden. Är lite tveksam mot rött hår och blondhårfärgning.. men jag vet inte? Hoppas iallafall på det bästa. Ska skölja av hennes hår om cirka 20 minuter, håll tummarna! Sen ska jag fortsätta kolla på let's dance med lilla pappa. Nu är det ju lov föresten, underbart eller hur? Jag är så lycklig just nu. Puss och kram♥

jag fick psykbryt

Igår kändes det verkligen som att jag höll på att få ett psykbryt och klampa in i väggen. Hade ett stort SO prov att plugga till och jag kände mig verkligen som en guldfisk, det vill säga att jag kände mig brainless och ingenting fastnade på mitt minne. Men någon guldfisk är jag inte alls för provet gick galant. Haha satt faktiskt på golvet och gjorde provet i ca två timmar. Eller började att sitta uppe i soffan men sen gled jag bara ner mer och mer så till slut gav jag med mig och där satt jag, på golvet och skrev mitt prov.

Inte nog med det. Vi hade sovmorgon till 9.30 idag eller vi och vi.. Jag var i skolan och skrev ett tjockt engelska prov. Åh vad jag är duktig, är så otroligt stolt över mig själv med all rätt! Nu ska jag bara lägga mig i sängen, slappa, kolla film och dricka te. Mumsfilibabba.

Häng upp smycken, det är snyggt! Kollar bara hur fin min smyck-hängare är.

kom till mamma

Åh, någon som vill sponsra mig med dessa underbara skor och tuffa solglasögon? Puss och kram♥

Godnatt sov gott

fy fy fy morr fy lotti potti! Har inte skrivit nästan någonting på hela långa dagen. Men jag har varit tvungen att plugga hela dagen, vilket känns jädrans skönt just nu. Fast trots det så måste jag ändå plugg mer. Har stort so prov på fredag som jag verkligen vill klara. Men nu ska jag lägga mig i ett bad och bara koppla bort allt plugg för en stund. Har ni haft en bra dag? Puss och kram♥

usch för mina strumpor!

Idag kan ni se mig så här


Skjorta- Newyorker
Jeansväst- Newyorker
Avklippta jeans- Bikbok
Strumpbyxor- Hm
Örhängen- Lindex

ta mig till kärlek

Godkväll!
Vet att det har varit lite snålt om inlägg idag, men what can I say? Im a busy woman. Nej nu ljuger jag, har sovit nästan hela dagen. Men okej, jag får väl också vara lite lat ibland? Det ända som hindra mig från att fortsätta sova hela natten var Hamza och Kim.. Eller ah andra avenyn hehe. Men bestämde mig för att krypa ner i sängen efter det och det ska jag göra också. Hoppas ni sover gott och vaknar glatt. Imorgon har jag engelska prov! Jag är så glad. Älskar engelska prov haha, ja något fel vet vi alla att det är på mig! Kvällens sovplagg blir håkan hellström tröjan och kallsingar, nu kan jag sov gott! Puss och kram♥

dresscode


randig tröja, jeans tights och smycken. Så enkelt kan det vara! Love♥

tisdag=andra avenyn

Godmorgon!
Ska snart springa ner till bussen för att sen ta mig vidare till skolan. Inte nog med att första lektikonen är matte utan vi har prov också, usch. Jag känner verkligen att jag inte kan någonting men det får gå som det går. Idag blir det en kort dag för mig eftersom att jag ska till tandregleringen i stockholm vid 12.00 tiden. Skönt att slippa sista lektionerna iallafall. Men nu måste jag fixa det sista och sen gå ner till bussen, berättar sen hur det går på provet och hos tandläkaren.

Detta blev dagens frukost, puss och kram♥

samhällskunskap sucks

Jag är jätte ledsen men jag måste verkligen fortsätta att plugga. Haft en bra dag? Min har varit toppen.

puss och kram♥

Måndags barn

Tänkte bara säga godmorgon och hälsa er en trevlig dag eftersom att jag egentligen inte ens har tid och skriva ettinlägg. Men jag kan alltid försöka att skriva lite från min skoldata. Nu måste jag borsta tänderna och sen kila ner till bussen. Tror min första lektion är spanska. Ha en bra dag, puss och kram! ♥

sju erkännanden

Blev utmanad för någon vecka sen att berätta 7 saker som ni inte visste om mig. Tog inte tag i det då men nu fick jag ett litet ryck. Så här kommer dom sju sanningarna om mig.

Jag drömmer om att jobba med PR eller inom mode och design.
Jag älskar the cure och lars winnerbäck.
Jag är inte så lång som alla verkar tro, 159 faktiskt. Suprise.
Jag är en sån som gråter i smyg när jag kollar på filmer.
Jag har ap-fobi.
Jag vill flytta utomlands.
Jag vill ha ett eget klädsmärke när jag blir äldre.


min mysiga söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på massa olika såpor, mysiga filmer, spelat gitarr och ätit en massa god frukt. Tänkte snart sätta på ännu en film och göra lite vanilj te med honung, vilken njutare jag är. Jag brukar alltid vara så deppig,stressad men ändå uttråkad på söndag men idag har jag verkligen haft en lugn och skön dag. Kanske är det slut på depp-söndagar? Vad vet jag, men nu ska jag sätta på mitt te vatten.♥

föresten, kolla vilken otroligt söt tjej som läser min blogg. Besök hennes blogg här.

my lips don't lie


söndags morgon

Godmorgon!
Idag var jag faktiskt uppe redan vid 09.00, då blev det en promenad med China och lite bilder togs också. Kan inte fatta det det redan är söndag igen, snart väntar en veckas skola och tre prov, usch. Borde kanske egentligen plugga idag men har lovat mig själv att jag bara ska slappa och koppla av idag, riktigt bra löfte! Plugga får jag allt göra imorgon och dom kommande dagarna, alla behöver vi ju ta en ledig dag bara. Det är ju trots allt fortfarande helg. Nu börjar magen skrika så jag antar att det är dags för frukost, kram på er♥
 


efterrätts tips

En jätte god efterrätt som går snabbt och är enkel att göra, här är allt ni behöver:

1. Skär frukten och bären som ska ingå i efterrätten
2. Riv vit choklad med rivjärn
3. Lägg frukten i en form och strö över med chokladen och in i ugnen
4. Klart efter bara några minuter, ser det inte gott ut?
Lycka till!

riktigt moget

fy satan vad äckligt, det här lilla baby facet har gjort en 14 åring (nu 15år) på smällen. Riktigt sjukt måste jag säga. Vilken 12 åring har egentligen sex? Dessutom ser han ju ut som att vara cirka 8 år. Inte nog med det så bestämmer dom sig för att behålla barnet, stört. Bebisen är ju för fasen nästan större än pappan själv! Nej usch vad jag blev äcklad. Dessutom tycker jag att det är näst in till pedofil att ha sex med en 12 åring herre guud. Läs mer om detta, här.

Basic element


Vet inte varför men blir på bra humör av den här låten!♥

ljusa slingor i mörkt hår

Jag är sugen på att byta hår färg, ovanligt va? Men jag ska inte göra det nu, inte förns om max en månad, har inte råd med det nu heller, ska lägga pengar på annat. Men jag har ett litet önskemål om hur jag skulle vilja att mitt hår såg ut. Någon av er som sett på tila tequila? Jag älskar hennes hår. Mörkbrunt/svart med lite ljusare slingor i, så fint det är, så vill jag också se ut i håret. Vad tycker ni om det?

I love love love u


En bild av alla från igår. Åh vad jag älskar er + Nikita, glad alla hjärtans dag flickor och alla andra också <3

vill du ha flera besökare? Klicka här

blir nästan tårögd

Åh vad glad jag blir. Är det någon annan än jag som fått hemliga blommor idag? tusen TACK<3

Från mig till er

Underbara läsare, hoppas ni får en riktigt bra alla hjärtans dag, antingen med eran kära, eran familj eller era vänner. Kom ihåg att alla hjärtans dag inte betyder att du måste fira med din partner utan den är till för att du ska vara med dom som du älskar mest, jag ska vara med min familj, och igår var jag med tjejerna så det fick bli en tidig alla hjärtans dag kväll. Så deppa inte för att du är singel, ut och träffa vännerna istället!

fredag den trettonde

Bion igår med flickorna blev riktigt lyckad, dock så saknade vi våran Nikita! Hur som helst så kollade vi på Friday the 13th, den nya jason filmen. Jag har inte sett en ända fredagen den 13 film, så det var roligt.. (jag var skit rädd). Men mest rädd var nog Madeleine och Isabelle som satt och skrek igenom filmen haha. Fast ska ju inte skylla allt på dom, jag och jossan skrek och hoppade till en hel del vi också, inklusiv resten av hela bio salongen, det var verkligen helt fullsatt. Dessutom så  satt jag och kramade jossans hand under nästan hela filmen! Sen blev det att käka på pizzahut för mig och Jossan, grymt gott och snygg personal. Lyckad kväll tjejer!

jag och jossan <3

gårkvällens outfit


svart linne- cubus
blommig tunika - hm
stickad cardigan - mango
strumpbyxor - hm
väska - hm
jacka - prag
halsduk - hm


bio ikväll!

Ikväll blir det bio och middag med tjejorna! Vi ska se friday the 13th passande eller hur? Nu måste jag välja kläder och fixa i ordning mig. Ska försöka få med kameran så ni får lite bilder sen!  Någon annan som ska på bio ikväll och se den? Lägger in trailern på filmen:


banta inte som liten


Okej nej nu har jag fel, jag vet. Men läser blogg på blogg och nästan överallt står det: jag måste gå ner i vikt, jag är fet, jag ska banta, jag vill vara snygg och smal. Asså snälla lägg ner, det värsta är att dom som skriver så här är i min ålder, det vill säga små människor. Visst jag önskar också att jag var smalare, snyggare och hade en skit snygg figur, det gör väl alla? Men banta aldrig när du är liten, mycket farligt. Börja träna istället och bygg muskler, men sluta aldrig äta. Inge illa mot grönskar, jag älskar grönsaker men ni fattar vart jag vill komma?

idag kan ni se mig så här


Eller ni kunde ha sett mig så här, nu har jag bytt om till mjukis kläder och en bulle på huvudet, mys!

tröja från hm
kjol från ginatricot
strumpbyssor från hm(?)
och sen blev det mina älskade skor från hm, se i tidigare inlägg.

don't we all want a tight ass

Läste en tjejs blogg för någon dag sedan. Hon hade skrivit om rumpor och celluliter (en tjejs värsta fiende). Hon hade tydligen hört att alla tjejer och killar får celluliter när dom börjar komma upp i 20-25 års åldern, vilken mardröm huh? Men jag tyckte det lät konstigt eftersom att om man verkligen är vältränad så borde man ju inte få det? Så jag frågade denna rump exalterade tjej om det fanns något man kunde göra för att slippa celluliter och visst fanns de det, knepet var att man varje dag skulle knipa rumpan 10 minuter på morgonen och 10 minuter på kvällen. Ju tidigare man börjar, dessto bättre....
 
åh, knip.. åh knip... knip och knip

gårdagens outfit


Bästa bilderna jag kunde hitta från gårdagens outfit.
Skjorta- Hm
Skärp- Hm
Tights- Ginatricot
Skor- Hm
Armband- Lindex

the boogie that be

Dansen igår gick bara bra, det är så sjukt roligt, älskar att dansa. Tycker verkligen att ni som aldrig testat dans borde testa det. Jag dansar streetdance, vilket jag tycker är en jätte rolig och snygg dans. Hinner inte skriva så mycket nu, måste fixa iordning mig och poppa popcorn, vi ska nämligen ha en musikvideo gala i skolan och jag och jossan kan ju inte göra nästan någonting utan popcorn! Och ja, självklart lägger jag upp våran musikvideo sen.
Godmorgon föresten!


här är låten vi dansar till, spola fram 14 sek.

dagens frulle

Okej, jag måste sluta gå upp så tidigt, jag har alldeles för mycket "fritid" på morgonen..

How to make a våffla:

1. Ta ett fast grepp om våfflan.
2. Lyft den till din talrik, lägg ner den försiktigt.
3. Ställ in din tallrik med våfflan på i micron, ca 20 sekunder.
4. Ta ut våfflan och gå mot matbordet.
5. Sylt. Du måste ha sylt.
6. Ta en sked och skyffla på massor med sylt på våfflan.
7. sådär ja,
8. Nu smetar du ut sylten.
9. Mosa alla sylt klumpar, disgusting!

När du har följt alla 9 stegen, så har du den ultimata våfflan, voila:

Ni kan tacka mig sen! puss

napp? nepp!

Såg just mitt liv passera i revy.. vad kort det var :o:(.. Hur som helst, jag kvävdes nästan utav en dum godisnapp, fy vad läskigt det var! Dumma dumma, har nästan lite hjärtklappning... oj vad jag överdriver.

you mean little thing..

Vill du ha fler besökare?


Visste du att du kan skicka över 1 miljon gratis besökare till din hemsida eller blogg genom att följa 4 enkla steg? Jag har testat och kan själv säga att det funkar! Klicka här och kom igång på en gång. Lycka till!

Top model 11


Ja vem vinner egentlige top modell 11? Tråkig som jag är så tvingade jag mamma att berätta vem som vinner så jag vet ju redan och är lite besviken eftersom det inte var den som jag höll på som tog med priset. Men den som vinner är också grym. Nu var visst pausen slut. Puss!

stressar sönder

Jag är ju otroligt seg kanske ni tycker, och ja.. det tycker jag också. Men idag har jag haft mycket att göra. Upp tidigt, skola (prov), hem och hämta gitarr, rockskolan, hem och äta och sen sätta sig med alla papper, skisser och allt vad det är. Men nu ska jag fortsätta skissa på mitt skoluniforms kollage. Hörs senare,puss!

bild från google.

tävling hos Tereze!

Åh kolla vad puttenutteknutteskrutte gulliga, mi lajki! Jag vill vinna :D!
Tävling är hos denna tös: Tereze Kirch

då jag hade dagbok istället för blogg

Hej, mamma är sjuk, hon har halsflus. Jag har varit ivrig å få såva med mamma. Imorgån får jag såva med mamma. För när jag såver med pappa så nesta dag jag e en pine. Men en gång när jag såv breve pappa blev jag biten i huvet. P.S han är falig.
Men han bits inte lengre om han inte drömer om kykling. Nu ska vi tita på en film som heter attlantis. Den ser tråkig ut.

Haha lite ur min dagbok som jag skrev när jag var 5-6 år

(missförstå inte det där om min pappa haha!)

fint eller fult?


vad tycker ni?

Chris Brown misshandlare?

Chris Browns misstänkta misshandel ger eko i nöjesvärlden. På fredag ställer Rihanna in en konsert i Malaysia och sångerskan uppges nu vilja vittna mot sin pojkvän.

Rihanna har nu förhörts flera gånger av polis och säger sig vilja vittna mot Chris Brown om vad som egentligen hände mellan henne och pojkvännen, uppger Los Angeles Times.

Chris Brown, 19, är misstänkt för olaga hot men brottsrubriceringen kan komma att ändras under förundersökningens gång. Los Angeles Times uppger att sångerskan hade blåmärken och rivsår i ansiktet och fick söka läkarvård.

Chris Brown har inte velat kommentera misstankarna mot honom.

Bråket mellan Chris Brown och Rihanna ska ha börjat i en parkerad bil i Hancock Park i Los Angeles strax efter midnatt, natten till söndag. Polis tillkallades och när patrullen kom till platsen hittade de bara kvinnan, Brown var borta. Kvinnan hade synbara skador och pekade ut Brown som förövare

Blev chockad när jag läste det men å andra sidan kan man ju inte alls lita på tidningarna. Om det nu är sant ska han fanimej inte slippa finkan, bom och lås för Brown. Vad tror ni?

andra avenyn

Goddagens!
Dagen idag har inte varit något vidare. Stressig och jobbig, så det finns väl inget intressant att berätta egentligen. Dock så fyllde en utav mina närmsta vänner år idag, Nikita. Isabelle hade bakat en kladdkaka som vi sedan satte tomtebloss i och sen sjöng vi för henne, myckte vackert. Det var väl i stort sett min dag. Måste plugga spanska som en idiot idag men först ett riktigt varmt bad, aah! Bilder kommer senare.

Dagens höjdpunkt: Andra avenyn! *yaay*

Nu rinner badkars vattnet över! hjääääääääälp



happy day

Dom skönaste dagarna måste vara dom dagarna då man bara struntar i att sminka sig, struntar i vilka kläder man har på sig och struntar i att håret ska se bra ut. Ah en sån dag är det idag, skönt! Eller vad säger ni, finns det något skönare än att bara kunna gå och lägga sig och slippa tänka på att man ska ta bort sminket?

I don't think so!

Första lägenheten

Gud vad jag längtar efter min första lägenhet, tänk att få inreda allting alldeles själv. Okej jag fattar väl också att min första lägenhet inte kommer se ut så här åtminstånde iallafall inte köket och så. Men drömma kan man ju alltid göra. Jag ska helt klart behålla den där mysiga flickrums känslan i min lägenhet. Det ska inte var helt vitt och stelt utan mer mysigt och även om det blir ljusa färger i några rum så kommer jag piffa till det med foton och lite färger. Åh längtar som bara den. Längtar efter sen stooor walk in closet..

Ser det inte helt underbart ut?

bakom mina solglasögon

Goddag!
Jag har friluftsdag idag vilket betyder ingen skola, skönt! Tänkte inte skriva så mycket nu utan skriver senare men ville bara göra er säkra på att jag lever. Men kan berätta vad jag ska göra idag, baka (till en hemlig sak, ni får veta imorgon), kolla på the hills och annat så som gossip girl, oc m.f men framför allt så ska jag plugga spanska och kanske börja skriva på ett för djupningsarbete. Det är ett frivilligt arbete så jag behöver ju verkligen inte göra det men vi får se. Föresten, solen skiner och jag använde mina solglasögon när jag gick ut med China, åh vilken sommar känsla. Hörs senare!

the break up

Ligger i sängen och kollar på the break up med Jennifer Aniston. Måste säga att jag är lite smått besviken på filmen. Trodde den skulle vara mycket bättre, faktum är att den inte var speciellt bra alls. Ganska lång tråkig och dessutom känns den som en kopia av någon annan film. Så det var inte alls hennes bästa film även om hon är en bra skådespelare. Någon annan som kollar på den?

byta profilbild?

Har jätte svårt att bestämma mig för vilken profilbild jag ska ha, funderar på den här, vad tycker ni?

röda läppar

Lite ball blev den väl iallafall? Men usch vad jag saknar mitt photoshop, buhhuhu!

Har jag förstorat läpparna?


Nej nej nej det är inte sant! Vad och vem har ni fått det ifrån? Jag har inte förstorat mina läppar. Jag är 14 år, är det ens lagligt? Nej face it, jag ser ut så här. Men tack, har alltid velat ha stora läppar!

Ja tycker inte alls att dom är speciellt stora, men det är väl bara att tacka om ni tycker  det.

oh sunday!


Detta blev dagens sköna outfit.
Skjorta- Newyorker
Tights- Ginatricot
Väska- Hm
Halsduk- Hm
Skinnjacka- Only
Örhängen- Lindex

alla hjärtans dag

Vad ska man egentligen ge folk i alla hjärtans dag present? Det behöver inte vara så svårt. Något jag tycker är viktigt eller inte viktigt kanske men roligt iallafall, det är att man tänker på färgerna: rött, rosa och vitt. Man behöver inte ge något speciellt utan något litet och gulligt räcker.

Rosa pumps från halens och cupcakes lipbalm från bluebox. Tipsar er verkligen om bluebox.se dom har massa fina romantiska, roliga och fina alla hjärtansdag prylar. Fina doftljus, och smycken är också alltid uppskattade, eller varför inte bara en fin choklad ask eller en ros kanske? Lycka till!

Forever21


Ja lite trög är jag väl allt men om det är fler än jag som missat att Forever21 letar butikslokaler i Sverige så vet ni det nu. Blev  jätte glad, tullavgiften är ju så dyr om man beställer från dom men jag ska helt klart bli stammis om dom kommer till Sverige, no doubt!

mys hos albin

Godkväll!
Nu är det snart dags för mig att hoppa i säng eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och åka iväg till kyrkan. Men tänkte bara uppdatera er lite först. Idag har jag som tidigare sagt varit och shoppat med mormor min, sen blev det att träffa albin och madde. Blev melodifestival och film. Nej nu ska jag sova! Godnatt på er.

Vi är nästan alltid så här snygga när vi kollar film, hihi.

tonight I wear this

Det blev den nya finelifina toppen från vila som åkte på när jag skulle hem till Albin och nörda framför melodifestivalen. Jeanstightsen och dom nya armbanden hängde på också. Och sen lockigt hår på det.

pusspuss

welcome to my closet

Det här var det som fick följa med mig hem idag, jag är riktigt nöjd faktiskt, blev en hel del så att säga.

Klänning- topshop 599:-
Top- Vila 299:-
Kjol- ginatricot 199:-
Skjorta- newyorker 159:-
Jeansväst- newyorker 249:-
Skor- hm 298:-
Väska- hm 179:-
Armband- glitter 99:-


mys med mormor

Som jag skrev tidigare så åkte jag till skärholmen med mormor idag. Det var super mysigt. Vi åt massa god mat, snackade strunt och shoppade som galningar. Lägger upp lite bilder på frukosten och middagen.

Jag. frukost, smoothie och focaccia

älskade mormor

focaccia, mums!

Middag, kinamat blev det!

just fabulous

Min mamma är bäst bäst bäst. Har velat ha en sån där klädhängare hur länge som helst och sist vi skulle åka till ikea för att köpa en sådan till mig så var dom slut. Men det var länge sen så jag trodde hon hade glömt det. Men supermama som hon är så hade hon inte glömt och igår kom hon hem med denna underbara och inte nog med det hon hade monterat ihop den och allting, åh vad du är underbar! Du får betalt i hår kill-ning mammi hih, love u. Nu ska jag lägga mig, ska upp ganska så tidigt imorgon och möta mormor vid 10.30 ungefär. Så godnatt och sov så sött allihopa!

1. presenten från älskade mamma. 2. några kladd skisser som jag ritade.

what to do

Fredag- Vara i skolan, skriva klart biografin om Mahatma Gandhi, börja på fördjupningsarbetet, gå igenon spanska och engelska prov, rita klart vår/sommar/höst/vinter skoluniforms kollektionen och sen kanske träffa Albin om jag får någon tid över, hoppas det. Eftersom det var alldeles för länge sen vi träffades.
Lördag- Då ska jag och mormor åka till skärholmen centrum, äta frukost, shoppa en massa och sen avsluta med kina resturang, gud så gott det var så länge sen jag åt kina mat!
Söndag-  Brukar oftast betyda plugg, men varannan vecka så betyder söndag konfitmation. Så på söndag blir det konfa från 10.00 till 15.00 och sen blir det antagligen som idag, en massa pluggande.

saknat er

Godmorgon på er!
Hoppas det är jätte bra med er, med mig är det bara bra lite trött bara men det är ju trots allt morgon. Det har varit lite taskigt med inlägg ifrån mig nu sensaste dagen. Men hade väldigt stressat igår, ledsen för det. Men idag är det fredag och jag har all tid i världen åt er, åtminstånde när jag kommer hem från skolan, hihi. Men nu ska jag äta frukost, puss och kram! (svarar på alla kommentarer när jag kommer hem!)

mot dansen

Hallå där!
Hinner inte skriva något speciellt nu, ska äta och sen in till stan till dansen, ska bli grymt roligt, skönt att få något annat i skallen än skolan. Hörs senare, puss på er!

sleep well

Godkväll på er!
Nu är det dags för kvällens sista inlägg. Känner mig lite gladare nu än tidigare, har fikat och myst med familjen och även fått se min pappa gå catwalk, tro mig det hjälper haha, han är knäpp (precis som jag) men jag älskar honom ändå! Nu ska jag gå och duscha och sen blir det att hoppa i säng och sova ut, jag behöver verkligen det. Hade föresten över 400 besökare idag igen, riktigt roligt medan ni ändå besöker min blogg så får ni gärna slänga in en kommentar också, bara roligt. Sov så gott nu allihopa.
Vet att ni läser min blogg, älskar er underbara familj!

wanna be on top

Vart ifrån har jag fått mitt stora intresse för mode? Var inte helt säker först men efter dom här bilderna så vet jag iallafall att det inte var från dadda haha! Han fick testa lite utav mammas kläder, and i think he liked it! Tror han blev lite inspirerad efter att ha kollat på top model med oss.

hmm.. nej tyvärr pappa, men söt är han ju iallafall haha!

varför inte?

Igår testade jag och pappa något nytt, Chinas hund godis. Helt okej måste jag säga. Skillnaden mellan mig och pappa var bara att jag testade frivilligt och han trodde det var vanligt godis, haha. Men det var inte så farligt, smakade som vit choklad, dock välidgt sött, haha well well..

men daim var helt klart, godare..

idag kan ni se mig såhär


Tröja- Hm
Pennkjol- Ginatricot
Skärp- Hm
enkelt och bra.

2009.03.04

Hej älskade läsare!
Vad vore jag utan er och min blogg? Ingenting. Känns alltid så tomt när jag inte skriver. Jag brukar alltid åtminstånde försöka att bara föra ut det positvia i mina inlägg, men man kan ju inte låtsas hela tiden eller hur? Allt är inte perfekt. Långt ifrån och man mår dåligt ibland trots att man inte vet varför, sånt är livet skulle jag vilja säga men känns inte som att det hjälper. Jag är så otroligt trött på skolan just nu, trött på att behöva känna mig så sönder stressad, trött på att knappt kunna sova på nätterna längre, trött på att tiden går så fort men ändå så långsamt. Ursäkta att jag klagar men jag var tvungen att få det ur mig och alla har väl rätt att klaga ibland, dessutom är det ju trots allt min blogg, min dagbok.

Och just nu känns det såhär. Som att det mesta pekar fuck you mot mig i livet just nu.. Men jag vet att det inte är så, jag vet att jag över driver men ibland känns det så. Ibland är idag. Nu ska jag lägga mig i soffan, äta choklad (det sägs att man blir glad utav det) sen ska jag höra med familjen om dom vill mysa framför tv:n med mig, brukar kännas bättre då! Hoppas eran dag har varit bättre än min. Pusspuss ni är guldvärda.

fan vilket långt finger jag har.. fan!

I can't do this

Jag måste erkänna att jag har lite dåligt samvete, gick aldrig på gitarren idag.. Men jag måste verkligen plugga på i matten, har nämligen prov imorgon och jag var sjukt nästan hela förra veckan. Hade även ett oförberett kemi prov idag, usch. Jag förstår inte hur man kan bara helt plöstligt säga att det är prov utan någon som helst förvarning.. Men det gick väl helt okej iallafall. Nu ska jag lägga mig i soffan, kolla på one tree hill och plugga. Hur har eran dag varit?

funky fresh

Jag är ny duschad, fräsch och luktar riktigt gott, med andra ord som vanligt, haha. Nej men det är verkligen bland det skönaste som finns. Tänk dig att du fryser jätte mycket och sen går du inte och ställer dig i en jätte varm dusch med levande ljus och din egen röst som radio, haha riktigt nice. Nu ska jag faktiskt fixa naglarna lite samtidigt som jag kollar på scrubs och sen blir det att sova. Sov så gott sötnosar!

(inte mina naglar, jag ska måla genomskinligt nagellack!)

Dresscode tuesday


Tröja- Hm
Tights- Ginatricot
Armband- Lindex
Örhängen- Lindex
Ja såhär enkel var min outfit idag, enkel och skön. Nej nu är det dag för det efter längtade andra avenyn!

sweet 16

Hej bloggare och läsare!
Har inte haft så mycket tid för att blogga idag. Tuff dag i skolan och plugg efter skolan men nu ska jag försöka få ihop ett inlägg. Jag har precis hjälpt mamma med tvätten och sitter nu och kollar på mtvs program sweet 16. Fyfan vilka människor det är som är med där så otroligt diviga. Inget fel på att vara självsäker. Jag är väldigt självsäker. Men att bete sig som en snobbig diva och att vara självsäker är två helt olika saker. Det som nästan förvånar mig mest är dock deras föräldrar som lallar efter barnen vad dom än gör trots att dom skriker dra åt helvete och allt till dom, hmm.. snarare nanny akuten som borde rycka in!

pusspuss

lycko kakor?

Godmorgon!
Sitter nu skolan och har precis haft primprov i matte. Riktigt tråkigt och riktigt onödigt men nu är det gjort iallafall och det gick väl helt okej. Jag blir inte helt förkrossad om jag inte klarar det eftersom att det inte går på betygen.. Eller jo det blir jag, men strunt samma orkar inte tänka på det nu.
Föresten så pratade jag och mormor för några dagar sedan och vi bestämde oss för att vi skulle åka och till skärholmen i helgen, ska shoppa och äta en god middag, vi funderar på kinesiskt, det skulle vara jätte gott det var länge sen jag åt det! Föresten är det någon som vet om man kan köpa lycko kakor på kinesiska resturanger eller om det bara är på filmer för jag har aldrig sett det, vet ni?

det är bara mina vindruvor..

God afton gott folk!
Idag gick jag i en halv timme för att handla något slags godis till mig själv. Det slutade med en låda gröna vindruvor, mums! Dock lite pinsamt när jag gick hem med en låda gröna (inte för att färgen på dom har någon betydelse haha) vindruvor under armen eller det var inte pinsamt iallafall inte fram tills jag mötte en läskig kille mitt ute i ingenstans och han gick rätt i mot mig och det ända jag gjorde var att hålla lite extra hårt i vindruvorna, möttes av blicken "tror du jag ska sno dina vindruvor eller?" och visst fan trodde jag det, han såg ju riktigt hungrig ut.. Men nog om detta nu ska jag sova, har en tuff dag imorgon, usch tisdagar är den värsta dagen på hela veckan för mig. BLÄ! Sov så sött allihopa.

gojane.com

Jag har helt klart hittat min favorit hemsida, dom har mycket snygga skor som helst. Mitt mål är att beställa alla dom på bilderna nedan. Först måste jag bara skaffa ett jobb eller något, någon som vet något ledigt? Säg till mig i så fall.  GOJANE.COM - It's just fabulous!

Snyggt från halens


Love labels pumps från Halens 249:- Snyggt armband från Halens 99:-

Dresscode monday


Skjorta- Lindex
Jeans tights- Gina tricot
Det var i stort sett det ända jag hade på mig, förutom armband och örhängen från Lindex.

åka skridskor

Måste säga att det inte alls var så tråkigt att åka skridskor som jag kom ihåg det. Ganska så roligt faktiskt, skavsåren är dock något jag gärna skulle slippa, aj aj aj!

Ja, jag är verkligen liten, vet. 159!

Jossan, på väg till ishallen

Jag, på väg till ishallen

Jag och mattias, jag som ville ha en gul hjälm!

Bambi på hal is

Mina fötter, jossans skridskor

Haha snygga madde

sovmorgon för mig

Sur. Imorse var jag sur. Nej det var jag inte men jag försov mig som varje måndag. Jag log och snosade i en timme. Men nu ska jag äta lunch och sen blir det skridskor, hoppas jag överlever! Juste, måste bara säga att jag gick till skolan idag, istället för att ta bussen. Mötte albin halvvägs, känner mig så duktig!


sov sött alla

Godkväll på er!
Sitter nu och ser riktigt snygg ut i en ansiktsmask. Den är i och för sig genomskinlig men ser inte så hett ut iallafall, ser mer ut som att jag har polerat hela anisktet med fönsterputs, nice! Måste nog tvätta bort den innan mitt ansikte blir glansigt föralltid. Men ska bara visa er mitt löshår först, intressant huh? Eller nej måste tvätta bort den nu, känns som den fastnat! HJÄ...

Så, äntligen tillbaka. Fick bort ansikts masken men trots det är mitt ansikte fortfarande ovanligt glansigt, hmm..? Hur som helst, har precis lockat mitt löshår så tänkte visa en bild på det.

Ser det inte grymt snyggt ut? Föresten, jag bambi på hal is ska åka skridskor imorgon, god bless sweden och en lycko spark i rumpan till mig. Bara att hoppas på att jag överlever! Godnatt alla!

gott och nyttigt

Hello darlings!
Nu sitter jag och kollar på the hills och äter massa gott. Tänkte tipsa er om det jag sitter och smaskar i mig. Det är osockrade värmda hallon och vanlig sirap. Använd sirap istället för socker, det är nyttigare och mycket godare, mums säger jag bara. Nu ska jag fortsätta kolla. Trevlig kväll!

dresscode sunday


Tröja- Dressman
Sjal- Vila
Väska- Åhléns
Tights- Gina tricot
Skärp- Hm

idag köpte jag:


örhängen från Lindex 49,50:-

skjorta från Lindex 299:- 99:-

När bild på skjortan.

Det här köpte jag idag på Lindex, riktigt nöjd faktiskt. Skjortan är det första jag har köpt på rean i år!

hår tips

Hallå där!
Tänkte tipsa er om LÓREAL paris hot straight. Den använder du när du ska platta håret med platttång eller fönplatta håret. Du använder den för att det ska bli ännu plattare och för att det ska hålla i. Det funkar faktiskt jätte bra och billigt är det också tror en flaska kostar cirka 69:-. Du kan bland annat köpa den på Hm.

dagens frukost

TJENA
Idag blev det frukost framför tv:n och med datan i knät, kände mig väldigt teknisk eller vad man ska säga. Frukosten bestod av kaffe och två mackor med smält ost. Ser inte alls lockande ut på bilden men det var väldigt gott! Nu smiter jag från pluggandet igen, jag kan verkligen inte slita mig från bloggen haha. Puss

jag vill till ikea

Godmorgon sockertopppar!
Vaknade för dryga en timme sedan, sov riktigt gott och drömde att jag kunde prata flytande spanska, inte illa. Idag blir det bara att plugga tyvärr.. Jag som har så stor lust att åka till ikea och bara gå runt men men. Nu ska jag sätta mig och göra min biografi om Mahatma Gandhi och lite senare när min syster vaknar tänkte jag höra md henne om hon ville hjälpa mig med min äckliga matte. Det är så bra att ha en stora syster.

RSS 2.0