lite kloka åsikter

Tjena grabbar!

Nästan alla har väll en favorit lärarer tror jag. Och jag om jag inte hade det så fick jag det i igår. Såg att min lärare Roger lagt upp en bild på facebook på han och ett gosedjur som han fick av mig för flera år sen. Han hade också taggat den som Charlotte. Det var min favorit lärare det.

Sen måste jag ju säga att ni som redigerar ihop alla reklamer och sånt måste ju vara något iq befriade, vem FAN kom på att volymen ska höjas till hundra x10 när det blir reklam? Ni förstår väll själva att folk alltid går ifrån tvn, byter kanal, stänger av ljudet eller åtminstånde sänker till normal volym. Och sen om man då har gått ifrån tvn eller sänkt volymen så hör man ju inte när programmet börjar igen, är det de ni vill, va va va? Gör reklam för saker som folk vill köpa istället så slipper ni ta er till av drastiska och irreterande återgärder.

xoxo - trötta mig det är såååå lame! och visst jag tycker att gossipgirl är en hyffsad serie men jag måste stänga av ljudet i början när den där tjejen säger "you know you love me, xoxo gossipgirl" asså jesus kristus i himmeln det är så töntigt. tycker till och med att puzz och kramiz låter bättre. bara jag?


xoxo chachagirl- hahahaha

Kommentarer
Postat av: Moni

hej hej. fin header. =)

2008-11-16 @ 19:53:26
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Moni

hihi ingen orsak :) helgen har varit kanon.. din då?

2008-11-16 @ 20:11:25
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: ebba

haha älskar när hon säger "you know you love me, xoxo gossipgirl" ;D

2008-11-17 @ 13:22:16
URL: http://skumbaanan.blogg.se/
Postat av: Johan Sätre///Sms

Yay roger! xD

2008-11-21 @ 14:07:12
URL: http://smsjohan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0