kreativa lotti

Sitter i ansiktsmask och skriver dagens andra och sista inlägg. Blir lite taskigt om inlägg nu när jag inte mått på topp men det har varit väldigt skönt att lägga datan åt sidan ett tag och vara kreativ istället. Nu har jag gjort tre fyra tavlor. Tre med tidnings klipp och en med fotografier. Det är så roligt, trots att det blir mycket städande efter alla mina små klippningar.

Blev lite kaos för mig förut, ungefär två minuter i nio så fick jag panik. Desperate housewife eller andra avenyn?! Men smart som jag är så *ding ding ding* kom jag på att jag kan kolla andra avenyn på datan. Så jag kollade på efterlängtade desperate för att sedan gå och lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Am I smart or am I smart? I know im double smart. Yeah.

Men nu tror jag att masken stelnar snart så ska tvätta av den och sedan krypa ner i min rosa säng. Det bästa är att jag kan ligga och kolla på mina snygga konstverk, yay!

Puss och kram♥

Kommentarer
Postat av: Cristian

Haha, shit - vad snällt sagt :-) Blir skitglad här :-)

Tack för de varma orden :-)



Stor kram.

2009-03-03 @ 23:03:24
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Saado

Sv; fick ett mail från kursledaren och där säger hon att tentaresultatet kommer så sent som i slutet på nästa vecka :/.. kolla min blogg för att se hennes mail.. jag blev smått tjurig på henne!..

2009-03-03 @ 23:15:41
URL: http://saado.se
Postat av: mimi with the pink blog

jasså :) jag är 16, fyller 17 i sommar.



förresten, vad tycker du om min nya header? =D

2009-03-03 @ 23:15:51
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Postat av: Cristian

Jag vet - men det värmer som fan ju :)



Här har du en länk där du kan ladda ner den - eftersom hela låten inte är inspelad än så är det ju precis samma version som man kan lyssna på - på bloggen.



http://www.gratis-mp3s.se/Cristian-Te-tomare-una-foto-mp3-6100403



Kram!

2009-03-04 @ 15:20:52
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Cristian

Haha - men shit - vad ska man säga? :-) Du är för snäll. Om någon frågar vem det är som sjunger - vad ska du säga då? :-) haha.

2009-03-04 @ 15:57:39
URL: http://ichris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0